- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Ford Driving Skills for Life

Posted By Florin Morariu On 6 noiembrie 2014 @ 17:07 In Evenimente | No Comments

Ford investeste 500.000 de dolari în proiecte comunitare la Craiova si confirma a II-a editie a programului de conducere preventiva, Ford Driving Skills for Life

 

  • În urmatorii 3 ani Ford va investi aproape 500.000 de dolari în programe comunitare la Craiova

 

  • Investitiile sunt facute cu sprijinul Ford Motor Company Fund & Community Services, entitatea filantropica a organizatiei

 

  • Aproape 100.000 de dolari au fost deja investiti în aceasta vara prin actiuni la Spitalul Judetean din Craiova, Universitatea din Craiova si gradinita “Casuta Fermecata”

 

  • Corpul Voluntarilor Ford România a fost înfiintat si include peste 350 de angajati care se vor implica în zilele fara productie din acest an, în proiecte destinate comunitatii

 

  • În prezent Ford România implementeaza programe de conducere preventiva pentru angajatii sai de la Craiova si de asemenea confirma a II-a editie a premiatului program, Ford Driving Skills for Life, ce va avea loc la Bucuresti în 15-16 noiembrie 2014

 

Ford anunta astazi o investitie de aproape 500.000 de dolari în programe comunitare adresate locuitorilor Craiovei, ca parte a angajamentului sustinut al companiei pentru comunitatile locale în care functioneaza.

Investitiile sunt realizate cu ajutorul Ford Motor Company Fund and Community Services, care a functionat de peste 60 de ani cu finantare permanenta de la Ford Motor Company si care colaboreaza cu parteneri din toata lumea pentru a promova condusul preventiv, educatia si viata comunitatilor locale.

Ford colaboreaza cu Fundatia „Gazeta de Sud” pentru implementarea programelor comunitare în Craiova.

Suntem fericiti sa putem sa investim într-o serie de programe adresate comunitatii si în plus sa schimbam lucrurile în bine la Craiova, deoarece aceasta este casa noastra, la fel ca si a celorlalti cetateni ai orasului. Aceasta face parte din ADN-ul Ford si din angajamentul nostru global de a crea o lume mai buna”, a declarat Jan Gijsen, Presedintele Ford România.

Angajatii Ford România activeaza în cadrul Corpului de Voluntari Ford România care acum numara peste 350 de membri. Ei vor lucra împreuna în comunitate în zilele fara productie pentru diverse activitati precum curatarea spatiilor publice, modernizarea gradinitelor, îmbunatatirea conditiilor la Gradina Botanica din Craiova si multe altele.

Fabrica din Craiova joaca un rol foarte important pe harta de productie a marcii Ford si sunt foarte mândru sa vad astazi ca angajatii nostri din România imbratiseaza traditia companiei privind grija fata de ceilalti si importanta actului de a da ceva înapoi comunitatii din care faci parte„, a adaugat Gijsen.

Aproape 100.000 de dolari au fost alocati în aceasta vara pentru îmbunatatirea conditiilor la Universitatea din Craiova, la gradinita „Casuta Fermecata” si pentru echipamente medicale noi la Spitalul Judetean din Craiova.

Echipamente noi pentru Spitalul Judetean

Ford a implementat deja etape importante prin achizitionarea unor echipamente medicale esentiale, precum rampe de distribuire a lichidelor si incubatoare pentru Spitalul Judetean din Craiova, care vor fi instalate pâna la sfârsitul lunii octombrie.

Stim cu totii cât de mari sunt necesitatile în spitalele din România si sunt fericit ca Ford a decis sa ne ajute în aceasta perioada dificila. Datorita contributiei Ford vom avea echipamente vitale la sectiile de Neonatologie si Pediatrie si acest lucru este foarte important pentru noi, deoarece acest spital deserveste aproximativ 3.000.000 de pacienti din Dolj si din judetele învecinate„, a declarat Bogdan Fanuta, Directorul General al Spitalului Judetean de Urgenta Craiova.

Doua sali de curs renovate la Universitatea din Craiova

În plus fata de echipamentele medicale, Ford a renovat în aceasta vara doua sali de curs de la Universitatea din Craiova, institutie cu care producatorul american a semnat un parteneriat strategic prin care Universitatii i-au fost donate masini si motoare în ultimii ani.

Noi proiecte, inclusiv posibilitatea dezvoltarii de burse si a unui centru vocational, sunt discutate în prezent de Ford si conducerea Universitatii din Craiova.

Mediul economic si social traverseaza în prezent o perioada dificila si este foarte important pentru noi sa avem un partener ca Ford, un partener care întelege nevoile si interesele tinerei generatii. Cred ca împreuna cu Ford putem pregati noua generatie de specialisti auto competitiva pe plan national si international„, a declarat Dan Claudiu Danisor, Rectorul Universitatii din Craiova.

Ford Driving Skills for Life, 15-16 noiembrie 2014

Ca parte a angajamentului sustinut al Ford pentru SIGURANTA, Ford România implementeaza în prezent cursuri de conducere preventiva pentru angajatii sai. Acestea fac parte din conceptul Ford Driving Skills for Life (DSFL), si sunt implementate în zilele fara productie la sediul fabricii Ford de catre echipa Napoca Rally Academy.

În România, primul program DSFL a avut loc în iunie anul acesta si s-a bucurat de un real succes, cu 519 de delegati si peste 3500 de participanti la cursurile de instruire online.

A II-a editie programului Ford Driving Skills for Life va avea loc în zilele de 15 – 16 noiembrie la Bucuresti si peste 400 de tineri sunt asteptati sa participe la eveniment. Pentru detalii suplimentare, vizitati www.drivingskillsforlife.ro [1]

Ford Driving Skills [2]

Despre Ford Motor Company Fund and Community Services

Ford Motor Company Fund and Community Services colaboreaza cu parteneri comunitari din toata lumea pentru a promova condusul în siguranta, educatia si viata comunitara. Ford Motor Company Fund a functionat peste 60 de ani cu sprijinul permanent al Ford Motor Company. Programul Ford Driving Skills for Life, care a câstigat numeroase premii, îi învata pe tinerii soferi diverse metode practice si interactive. Inovatia în educatie este încurajata prin burse si programe care transforma sistemele educationale si realizeaza legatura dintre sala de clasa si lumea reala. Prin Corpul de Voluntari Ford, peste 25.000 de angajati si pensionari Ford lucreaza la proiecte care îmbunatatesc comunitatile lor în 30 de tari. 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/evenimente/ford-driving-skills-for-life.html

URLs in this post:

[1] www.drivingskillsforlife.ro: http://www.drivingskillsforlife.ro

[2] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2014/11/Ford-Driving-Skills.jpg

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.