10.17.2021 22:11

EXPOROM Auto&Moto Show!

Sute de bolizi cu mii de cai-putere sub capota,  automobile clasice, dar si zeci de motociclete va asteapta la EXPOROM, situat în Pantelimon, la intersectia DN3 cu Soseaua de centura, în perioada 9-12 mai 2013

Evenimentul si-a deschis portile pe 9 mai 2013, cu defasurarea concursului „Cupa presei la buggy”, unde Vali Porcisteanu, campionul national la raliu, a facut onorurile deschiderii acestuia, cu o demonstratie la volanul unui buggy. În acest week-end pasionatii de buggy sunt asteptati la alte competitii cu cele mai tari masini de teren.

Zilele urmatoare continua cu înscrieri, calificari si masuratori pentru competitia de CAR Audio (EMMA). Desigur nu vor lipsi nici demonstratiile cu buggy-uri, cu motoare, precum si defilarea de final a tuturor masinilor expuse în cadrul expozitiei.

Va invitam sa vizitati Exporom Auto&Moto Show unde tombolele si ofertele de materiale promotionale, discount-urile si de test-driving puse la dispozitie la stand de expozanti si parteneri va asteapta.

…si asta nu e tot! O alta supriza vine odata cu tombola organizata în cadrul evenimentului. Pe baza biletului sau abonamentului cumparat, vizitatorii pot câstiga un Hyundai i20, în urma tragerii la sorti.

Biletul de intrare este 15 lei si pe baza lui puteti participa la tombola pentru Hyundai i20.

Transportul este gratuit de la statia de metrou Republica (iesirea spre Gara titan Sud) si masinile circula din 30 in 30 de minute in intervalul orar 10.00 – 20.00.

Mai multe detalii despre program si expozanti gasiti pe site-ul oficial al evenimentului: www.automoto-show.ro.

Pentru orice informatie cu privire la desfasurarea evenimentului, ne puteti scrie la pr@exporom.ro, persoana de contact Romina Stancu (0752 206 745). 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto