- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Expo Inter Cars: editia a V-a

Posted By Florin Morariu On 16 iunie 2015 @ 8:55 In Evenimente | No Comments

4.500 de profesionisti din domeniul automotive participa la editia a V-a Expo Inter Cars de la Brasov

Profesionistii din domeniul automotive se întâlnesc în perioada 20-21 iunie 2015, la Brasov Business Park, în carul Expo Inter Cars 2015, prima expozitie dedicata pietei auto aftermarket din Romania.

Anul acesta, Expo Inter Cars aniverseaza 5 ani de când aduce împreuna profesionistii si pasionatii din domeniul automotive, reunind nu mai putin de 4.500 de specialisti din domeniu. Vor fi prezenti ca expozanti cei mai mari producatori de piese, echipamente si accesorii auto din lume, precum Bosch, Valeo, Osram, Castrol, TRW, Contitech si multi altii.

În timpul expozitiei, invitatii vor putea vizita standurile producatorilor români si internationali. În plus, organizatorii vor provoca participantii la cele mai interesante concursuri de aptitudini si cunostinte din domeniul automotive, iar cei mai pregatiti vor câstiga premii surpriza.

Distractia va fi dusa la un alt nivel alaturi de cei de la Deep Central, D2 Band si Nightlosers. Cascadorii pe motociclete vor lasa invitatii fara respiratie cu acrobatiile lor, iar cei de la Pasarea Rock le vor readuce aminte de melodiile demult cunoscute. Toate aceste momente vor avea loc în seara de sâmbata 20.06.2015, la Paradisul Acvatic. Evenimentul va culmina cu premierea câstigatorilor, dar si cu o mega-surpriza ce va face din aceasta editie de Expo Inter Cars una cu adevarat aniversara.

“Ne dezvoltam, crestem si încet-încet am ajuns sa aniversam cel de-al 25-lea an de Inter Cars Grup si 5 ani de la prima editie Expo Inter Cars. Suntem mândri ca reusim în fiecare an sa venim cu ceva nou si sa aducem din ce în ce mai multi invitati. Anul acesta asteptam un numar de peste 4.500 si vom gazdui nu mai putin de 47 de furnizori de piese auto în cadrul expozitiei, care se va derula, ca si în anii precedenti pe parcursul a doua zile. Speram sa ajungem împreuna si la a 25–a  editie a Expo Inter Cars Romania!” Diana Iliescu, Marketing Manager, Inter Cars România.

Expo Inter Cars 2015 [1]

Vedeti cum a fost la editia din 2014 a Expo Inter Cars: www.youtube.com/watch?v=6mBU9ixSS0s

Participarea la eveniment se realizeaza doar pe baza de invitatie, disponibila la oricare filiala Inter Cars din România.

Mai multe informatii cu privire la eveniment pot fi gasite pe site-ul www.expoic.ro.

Despre Inter Cars:

Inter Cars este liderul european în ceea ce priveste distributia de piese de schimb si accesorii auto, având un stoc curent de peste 1.000.000 de repere diferite si o retea formata din peste 120 de furnizori. Cu bazele în Polonia, Inter Cars si-a început activitatea în Romania în anul 2008, dezvoltându-si mai multe filiale în regim de franciza. În 2010 a fost inaugurat depozitul central din Brasov, care dispune de unul dintre cele mai noi si performante sisteme logistice la ora actuala din tara si care reprezinta si gazda ultimelor editii de Expo Inter Cars. 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/evenimente/expo-inter-cars-editia-v-a.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/06/Expo-Inter-Cars-2015.jpg

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.