- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Expeditia pentru o Românie vazuta altfel

Posted By Florin Morariu On 27 martie 2014 @ 8:20 In Evenimente | No Comments

4X4 Goodyear Experience powered by Tiriac Auto, expeditia pentru o Românie vazuta altfel

Începând de acum si pâna la sfârsitul lunii mai 2014, internauti, fotografi iscusiti, utilizatori de anvelope 4X4 si clienti finali ai Goodyear, vor strabate România într-o experienta unica de calatorie si aventura, prin peisaje fascinante si locuri greu accesibile din cele patru zari ale tarii.

Goodyear Dunlop Tires România, împreuna cu partenerul sau principal Tiriac Auto, a dat startul unui inedit concurs destinat utilizatorilor de masini SUV si 4×4 si iubitori de calatorii si aventuri în off-road. Integrat într-o experienta de brand ce va trece prin filtrul unor blogari entuziasti de expeditii în natura si a unor fotografi maestri ai peisajului, concursul are menirea de a strânge laolalta experientele personale ale conducatorilor auto amatori de off-road pe o platforma web dezvoltata pe site-ul Goodyear România si de a premia acele experiente în care spiritul excelentei si aventurii Goodyear se regaseste cel mai bine.

4x4_Goodyear Experience_poweredbyTiriacAuto [1]

Expeditia poarta semnatura unui pasionat de offroad si de escapade în natura: Doru Panaitescu. Iata ce declara el: „toate cele 6 etape ale proiectului se vor desfasura în zone extrem de pitoresti, desi pentru multi sunt doar drumuri unde este cel mai probabil sa te împotmolesti mergând si pe „judetene”, nu doar în offroad. Evident, noi nu vom face asta, ci ne propunem sa aratam tuturor celor care au masina cu tractiune 4×4 ca au ce vedea în România, daca lasa putin confortul asfaltului deoparte”.

Îmbarcati la bordul a 3 Forduri KUGA si un Ford Ranger, echipate cu anvelopele Goodyear EfficientGrip SUV special proiectate pentru a face fata calatoriilor atât on-the-road cât si off-the-road, 16 blogari au dat startul aventurii Goodyear, pornind într-o prima expeditie spre Sarata Monteoru, unde Ivo Bobal, Mircea Panaitescu, Razvan Baciu si Eros Nicolau îl vor însoti pe Doru Panaitescu pe drumuri mai putin umblate.

4x4_Goodyear Experience_poweredbyTiriacAuto (2) [2]

Expeditia va prilejui celor 16 blogari, printre altele, ocazia de a intra în contact cu salbaticia naturii, cu povesti si istorii locale, cu zone geografice cu structuri speciale, s.a.

Marturiile lor vor sta alaturi de experientele relatate de utilizatorii ce îsi vor înscrie în concurs experientele surprinse în imagini si fotografii diverse, într-un jurnal de via?a ?i expeditie deschis pe microsite-ul campaniei: http://promotii.goodyear.eu/ro_ro/4×4-experience/ [3]

4x4_Goodyear Experience_poweredbyTiriacAuto (1) [4]

Expeditia „4×4 Goodyear Experience powered by Tiriac Auto” a început în acest sfârsit de saptamâna si timp de 6 week-end-uri, programeaza 6 expeditii în off-road, în regiuni precum: Sarata Monteoru, Dobrogea, Fundata, Saschiz, Cheile Butii si Orsova. La finalul primelor 4 expeditii vor fi desemnati 6 câstigatori, acestia urmând sa beneficieze de o expeienta autentica în off-road, pornind cu caravana Goodyear în Mehedinti.

Pentru mai multe detalii despre concursul si caravana 4×4 Goodyear Experience powered by Tiriac Auto, vizitati http://promotii.goodyear.eu/ro_ro/4×4-experience/ [5]

goodyear [6]

Despre Goodyear

Goodyear este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume. Are aproximativ 69.000 de angajati si îsi fabrica produsele în 52 de unitati de productie din 22 de tari peste tot în lume. Cele doua centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvolta produse si servicii de ultima generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performanta în aceasta industrie. 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/evenimente/expeditia-pentru-o-romanie-vazuta-altfel.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2014/03/4x4_Goodyear-Experience_poweredbyTiriacAuto.jpg

[2] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2014/03/4x4_Goodyear-Experience_poweredbyTiriacAuto-2.jpg

[3] http://promotii.goodyear.eu/ro_ro/4×4-experience/ : http://promotii.goodyear.eu/ro_ro/4x4-experience/

[4] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2014/03/4x4_Goodyear-Experience_poweredbyTiriacAuto-1.jpg

[5] http://promotii.goodyear.eu/ro_ro/4×4-experience/: http://promotii.goodyear.eu/ro_ro/4x4-experience/

[6] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2014/03/goodyear.jpg

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.