01.23.2022 12:47

Debut în Raliul Suediei

Pilotul Simone Tempestini si echipa Napoca Rally Academy vor sa adune puncte pe zapada in Raliul Suediei

 

  • Pilotul Simone Tempestini începe campania din WRC 2 în Raliul Suediei

 

  • Pilotul NRA va concura cu un model Subaru Impreza

 

  • Echipa Napoca Rally Academy este prima echipa româneasca din WRC

 

Raliul Suediei înseamna debutul pentru echipa Napoca Rally Academy în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC 2), iar pentru Simone Tempestini ocazia perfecta de a aduna experienta alaturi de Matteo Chiarcossi, copilotul sau.

Subaru-Impreza

Cu un program complet în Junior WRC, unde a terminat pe locul 4 în prima etapa din 2015 la Monte-Carlo, Simone Tempestini va încerca sa adunce cât mai multe puncte si pentru Napoca Rally Academy în WRC 2.

Simone-Tempestini

NRA este prima echipa româneasca înscrisa în mondialul de raliuri, iar Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi vor concura în WRC 2 cu un model Subaru Impreza, masina cu care juniorul NRA a învatat sa piloteze în raliuri.

“Participarea în WRC 2 este foarte importanta atât pentru noi ca echipaj, cât si pentru echipa. Avem nevoie de experienta cât mai multa  la acest nivel si trebuie sa ne perfectionam dictarea. În Suedia eu si Matteo ne vom concentra pe acest aspect si sunt sigur ca ne vom distra la maximum pe zapada. În acelasi timp, acest raliu este si primul pentru Napoca Rally Academy în competitia pe echipe din mondialul de raliuri si sper sa adunam cât mai multe puncte în acest clasament”, a spus Simone Tempestini.

Impreza

Raliul Suediei este un raliu clasic pe zapada cu o serie de provocari care vor solicita la maximum atât echipajul, cât si masina de competitie. Spectacolul începe de joi seara, cu o super speciala de 1,90 km, si va continua pâna duminica. În total sunt programate 21 de probe speciale cu o lungime de 309,68 km.

“Urmeaza un raliu dificil, în conditii complet noi pentru noi, dar unde abia astept sa luam startul. Sper sa fie un raliu pe care-l terminam cu zâmbetul pe buze”, a mai adaugat Simone Tempestini.

Tempestini

“Raliul Suediei este primul pas pentru Napoca Rally Academy în competitia pe echipe din WRC 2. Faptul ca aduna puncte si pentru echipa nu este o presiune suplimentara pentru Simone ci o mândrie ca poate sa reprezinte culorile noastre si ale României în mondialul de raliuri, dupa ce am fost prima echipa care a câstigat un titlu european în raliuri”, a spus si Marco Tempestini, liderul Napoca Rally Academy. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto