10.25.2021 11:24

Debut în CNVCD cu „Trofeul Teliu – Memorialul Eugeniu Ionescu Cristea”

La finele acestei saptamâni va avea loc prima „dubla” a sezonului national de viteza în coasta, Trofeul Teliu având onoarea de a deschide sezonul 2012 al Campionatului National de Viteza in Coasta – Dunlop, competitie organizata sub egida Federatiei Române de Automobilism Sportiv.

Sâmbata si duminica, 19 si 20 mai 2012, pe proaspat refacutul traseu care strabate dealul aflat la granita dintre judetele Brasov si Covasna (DN 10), iubitorii acestui gen de curse vor putea urmari evolutia a nu mai putin de 88 de piloti, încrisi pâna la data limita anuntata de organizatori pentru cea de a patra editie a Trofeului Teliu, dobarând astfel recordul de participare inregistrat in 2011, cand etapa de la Rasnov a avut la start 77 de sportivi.

Trofeul “Teliu” comemoreaza un an de la dispari?ia marelui pilot Eugeniu Ionescu Cristea – maestru al sportului în automobilism, care s-a despartit de colegii sai de sport în primavara anului 2011. În cinstea multiplului campion, pentru a doua oara, Trofeul Teliu prime?te numele de “Memorialul Eugeniu Ionescu Cristea”.

Trofeul „Teliu” – Memorialul „Eugeniu Ionescu Cristea”, este un eveniment organizat de Auto Blic Brasov sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si este sustinut de:

  • Partenerii oficiali: Consiliului Local si Primaria Teliu,
  • Partener principal: Contempo Cars Brasov – dealer BMW.
  • Partener: Olmedo – Piese Auto Brasov, Restaurantul „Good Life Brasov
  • Partener media organizator: Kiss FM

 

Evenimentul se va desfasura sub directa supraveghere a Inspectoratului Judetean de Politie Brasov – Serviciul Politia Rutiera, Inspectoratului Judetean de Politie Covasna – Serviciul Politia Rutiera, Brigazii Mobile de Jandamri Brasov, Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Brasov.

Trofeul „Teliu” – Memorialul „Eugeniu Ionescu Cristea”se va desfasura pe un traseu pus la dispozitie de Compania de Drumuri Nationale si Autostrazi din Romania – Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov.

Pentru mai multe informatii il puteti contacta pe ofiterul de presa al evenimentului, dl Adrian Diaconescu, Tel:0763/639.123, adrian.diaconescu@autorally.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto