09.22.2021 17:16

Dan Gîrtofan si noua Škoda Fabia R5 te asteapta în showroomul Compexit

 • Parteneriatul Dan Gîrtofan si Škoda România intra într-o noua etapa cu noua Škoda Fabia R5
 • Noua Škoda Fabia R5 poate fi admirata în showroomul Compexit Cluj
 • 115 ani de traditie în curse: poveste de succes a marcii Škoda în Motorsport

 

Parteneriatul început între dublul campion national de raliuri, Dan Gîrtofan, si Škoda România în 2012 a intrat într-o noua etapa la sfârsitul anului 2015, când acesta a ales sa piloteze cel mai nou produs al diviziei de Motorsport a producatorului ceh, noua Škoda Fabia R5.

Împreuna cu Fabia R5, echipajul Dan Gîrtofan/Tudor Mârza a câstigat în permiera anul acesta Raliul automobilistic de la Sibiu, etapa a doua a Campionatului National de Raliuri Dunlop, precum si prima etapa a Campionatului National al Bulgariei. Succesul sau reprezinta totodata primul succes pentru Škoda în întrecerea interna si primul la Sibiu, fiind pentru prima data când un model Škoda urca pe cea mai înalta treapta a unei întreceri interne.

Noua masina de raliu Škoda Fabia R5 continua povestea de succes de 115 ani în Motorsport a producatorului ceh pe traseele de raliu. Fabia R5 are la baza noul model Fabia aflat în productia de serie a marcii Škoda si este succesorul modelului Fabia Super 2000, care a ramas cunoscut în istorie ca cel mai de succes automobil de raliu din istoria Škoda Motorsport.

Škoda a fost prezenta pe scena motorsportului înca din anul 1901. Obtinerea victoriilor în curse si serii de curse în întreaga lume evidentiaza abilitatile tehnice ale producatorului ceh de masini.

Fabia-R5

Škoda Fabia R5 înseamna high-tech pur. Echipata cu un motor turbo de 1,6 litri, noua masina cu tractiune integrala dispune de o cutie de viteze secventiala cu cinci trepte de viteza si suspensii MacPherson.

Cu noua Fabia R5, Škoda vrea sa continue succesul de care s-a bucurat în ultimii ani, cu viteza si fiabilitate, pe traseele de raliu din lume.

Cu gândul la cei care îsi doresc sa admire îndeaproape noua Škoda Fabia R5, va invitam sa va întâlniti cu Dan Gîrtofan si echipa sa, în showroom-ul Compexit Trading de pe Calea Turzii nr.223, în data de 20 iulie 2016, începând cu ora 12:00.
?????????????????????

Compexit Trading

 • Compexit Trading a fost înfiintata în 1992 sub numele de Compexit Cars si pâna în 1996 a functionat ca dealer local al autoturismelelor ŠKODA.
 • Datorita rezultatelor excelente din aceasta perioada, în luna aprilie 1996 ŠKODA a numit importator temporar pe Compexit Cars, care îsi modifica numele în Compexit Trading iar din decembrie 1996 devine unic importator pentru România. În acesta perioada, ŠKODA a ajuns a doua marca pe piata româneasca din punct de vedere al numarului de masini vândute.
 • În mai 1998, importul autoturismelor din Grupul Volkswagen a fost preluat de catre Porsche România iar Compexit Trading a ramas unul dintre cei mai puternici dealeri din afara capitalei.
 • Compexit Trading a deschis reprezentanta din Bistrita la finele anului 2003 si a sustinut, pâna în octombrie 2007, activitatea de comercializare de autovehicule noi.
 • Experienta acumulata a dus la obtinerea mai multor distinctii: „Cel mai bun management în 2004” si a doua titluri consecutive de „Cel mai bun service ŠKODA din România” pentru anul 2005, respectiv 2006.
 • Din februarie 2007, Compexit Service devine service multimarca, partener ŠKODA-SEAT.
 • Compexit Trading, dealerul ŠKODA pentru Bistrita, a finalizat în octombrie 2007 lucrarile la noul ansamblu showroom-service situat în cartier Viisoara nr 264, investitie de peste 1.000.000 Euro.
 • Compexit Trading a obtinut premiul „Best dealer ŠKODA în Romania” acordat de catre producatorul ceh în anul 2010.
 • Reteaua ŠKODA cuprinde 33 de dealeri raspânditi în toate regiunile tarii.

Skoda-Fabia-R5 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

 • Cele mai noi stiri din domeniul auto
 • Cele mai bune oferte
 • Cele mai interesante evenimente auto