01.23.2022 13:11

Cupa Indragostitilor – editia a VII-a

Automobil Clubul Roman filiala Cluj impreuna cu CS Speed Hunters Cluj-Napoca vor organiza in data de 19 februarie 2011 cea de-a VII-a editie a Cupei Indragostitilor.


Cupa Indragostitilor Cluj-Napoca, editia a VII-a

Automobil Clubul Roman filiala Cluj impreuna cu CS Speed Hunters Cluj-Napoca vor organiza in data de 19 februarie 2011 cea de-a VII-a editie a Cupei Indragostitilor. Aceasta competitie reprezinta prima etapa din Campionatul Judetean de Automobilism si se va desfasura pe kartodromul din cartierul Gheorgheni.

Campionatul Judetean de Automoblilism 2011 va fi organizat cu scopul de a oferi ocazia iubitorilor de motorsport sa participe la concursuri automobilistice organizate intr-un cadru legal si securizat. C.J.A. va contine 6 etape anul acesta, etape de indemanare pe circuit sau etape de viteza, toate desfasurandu-se in zone inchise circulatiei publice. Participantii la acest campionat pot fi atat piloti licentiati cat si piloti amatori, clasificati in grupe distincte. A fost stabilit un Regulament General valabil pentru intreg anul competitional, inaintea fiecarei etape urmand sa fie publicat Regulamentul Particular al etapei respective.

Cupa Indragostitilor 2011 va avea startul sambata, 19 februarie incepand cu ora 10:00. Inscrierile pentru acest concurs se vor incheia vineri, 18 februarie ora 20:00. Taxele de inscriere sunt: 80 RON/participant, 60 RON pentru membrii ACR. La startul editiilor precedente ale Cupei Indragostitilor s-au inscris in medie cate 30 de participanti. Anul acesta organizatorii ofera posibilitatea doritorilor de a urca in masinile echipate de curse si de a parcurge cate o tura de circuit alaturi de pilotii inscrisi in concurs.

Regulamentul concursului poate fi descarcat accesand: www.VIVASPORT.ro. Organizatorii vor beneficia de sprijinul partenerilor media: www.ON-BOARD.ro, www.VIVASPORT.ro.

Ofiter de presa C.J.A.
Vlad Vana – E-mail: vlad.vana@on-board.ro; Tel.: +40.729.777.770., +40.740.579.577
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto