12.06.2021 2:23

Cum se impaca baschetul si fotbalul cu raliurile?

 

  • Jucatorii de la U-Mobitelco s-au “antrenat” pe macadam inaintea meciului cu Asesoft Ploiesti  

 

  • Raul Ciupe, mijlocasul echipei “U” Cluj a fost copilotul lui Marco Tempestini

 

  • Napoca Rally Academy va sustine astazi echipa U-Mobitelco in semifinalele Ligii Nationale de Baschet

 

Testele echipei Napoca Rally Academy alaturi de sportivi reprezentativi pentru orasul Cluj Napoca au continuat miercuri pe speciala de langa Faget. De data aceasta a fost randul baschetbalistilor de la U-Mobitelco si a lui Raul Ciupe, mijlocasul echipei “U” Cluj sa urce pe scaunul de copilot alaturi de Bogdan Marisca si Marco Tempestini.

grup

Napoca Rally Academy, echipa campioana in 2013 in ERC Production Cup, a continuat miercuri testele pe macadam alaturi de sportivi reprezentativi pentru orasul Cluj Napoca.

Milijan-Medvej

Baschetbalistii de la U-Mobitelco Mihai Silvasan, Alex Pop, Miljan Medvej si Darius Hargrove, dar si Raul Ciupe, mijlocasul echipei “U” Cluj au fost copiloti pentru o zi alaturi de Bogdan Marisca si Marco Tempestini pe doua modele Subaru Impreza R4.

U-Mobitelco

Jucatorii echipei de baschet U-Mobitelco si-au depasit cel mai repede emotiile si au urcat in dreapta pilotilor NRA. “E bine cu picoarele pe pamant. La primul tur, cel de incalzire, am avut foarte mari emotii chiar daca nu am mers la capacitate maxima. Bogdan mi-a explicat foarte bine cum sta treaba apoi m-am obisnuit pentru ca in final sa-mi placa foarte mult. Sper sa-i ofer acum si eu aceleasi emotii la meciul cu Ploiestiul si sa avem parte de un final fericit pentru noi toti. Sper sa imi ramana si pentru meci adrenalina de la test”, a spus Mihai Silvasan, pivotul echipei U-Mobitelco.

Mihai-Silvasan
A fost multa adrenalina si mi-a placut foarte mult mai ales pe viraje. As repeta experienta oricand. Am zambit tot timpul. Sper sa ma ajute aceeasta experienta si in meciul cu cei de la Ploiesti”, a spus si Darius Hargrove.

Darius-Hargrove

Ultimul baschetbalist care a urcat in masina de curse a fost Alex Pop. “Totul a fost perfect. A mers foarte bine, a fost foarte controlat si nu m-am simtit deloc in pericol. Mi-a placut foarte mult si nu am avut emotii. Chiar am avut incredere in Bogdan”, a spus conducatorul de joc al echipei clujene.

Alex-Pop
Si pentru Raul Ciupe, mijlocasul echipei “U” Cluj a fost o experienta fabuloasa. “A fost incredibil. Am simtit adrenalina, lucru cu care nu te intalnesti in fiecare zi. Nu pot sa spun ca am avut emotii pentru ca stiam ca la volan este cineva in care pot avea incredere. Nu merg in fiecare zi cu viteza asta si ma bucur ca am avut o astfel de experienta.

Raul-Ciupe

Joi, toti membri echipei Napoca Rally Academy vor fi alaturi de echipa U-Mobitelco in cel de-al III-lea meci al semifinalei cu Asesoft Ploiesti. “Am sustinut de fiecare data echipele din Cluj in toate competitiile si acum vom fi alaturi de U-Mobitelco. Sper sa castige fara probleme cele doua confruntari de la Cluj. Noi le tinem pumnii”, a spus Bogdan Marisca. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto