06.24.2021 11:37

Compexit conduce jocul

 

  • Compexit, partener principal Cupa Corporatiilor, editia I, mai 2012
  • 32 echipe înscrise în  joc, premii, oferte speciale  si concursuri pentru suporteri

 

Cupa Corporatiilor este o initiativa excelenta, dedicata Corporatiilor si companiilor clujene ai caror angajati sunt pasionati de fotbal. Evenimentul organizat sub tutela F.C. Universitatea Cluj îsi propune sa aduca împreuna aceste echipe, într-un cadru competitional oficial.

Editia de anul acesta se va desfasura în perioada 2-25 mai. Cupa se va disputa între  32 de echipe iar meciurile vor fi jucate pe terenul omologat al F.C. Universitatea Cluj, “Dan Anca”.

„Nu este prima implicare Compexit într-un eveniment sportiv. Clujul Pedaleaza a devenit o manifestare sportiva de referinta în judet, iar noi am fost alaturi de organizatori înca de la început. Cu acelasi entuziasm pornim la drum în prima editie a Cupei Corporatiilor, un eveniment fotbalistic, care speram noi sa confirme interesul angajatilor companiilor de a-si demonstra spiritul competitiv si la alt nivel decât cel profesional”, a declarat Sorin Niste, director executiv Compexit Trading.

Ofensiva Compexit, dealer autorizat ŠKODA, SEAT, Weltauto vine pe trei directii. Compexit conduce jocul si îsi prezinta echipa,  formata din  ŠKODA, o marca traditionala, un jucator adesea premiat pentru fair play si preferata Corporatiilor, alaturi de SEAT-ul dinamic, agresiv care va aduce energie si exuberanta jocului. Am convocat în  lotul oficial si o echipa tanara dar performanta, Compexit Auto Rulate, care desi aflata la început, înregistreaza rezultate spectaculoase.

Decizia de a ne implica într-un eveniment fotbalistic a venit firesc. Traditie, devotament, seriozitate sunt atribute ce definesc “Universitatea ” si ŠKODA  în  viata comunitatii din care fac parte. Pentru al treilea an la rând, SEAT este sponsorul exclusiv al UEFA Europa League. Dincolo de aceasta sponsorizare, SEAT a ales sa îsi focuseze angajamentul fata de fotbal la nivel national si international. Aceasta alegere se bazeaza pe valorile comune pe care le poate identifica oricine, atât în  SEAT cât si în  fotbal. Dinamism, energie, spirit de echipa…atât de multe elemente pe care atât SEAT, cât si fotbalul le au în  propriul ADN.

Cu ocazia Cupei Corporatiilor, Compexit a pregatit o oferta atractiva pentru angajatii companiilor care doresc sa îsi schimbe autoturismul cu o ŠKODA, un SEAT sau  cu o masina din parcul auto rulate. Cu 0 % avans si dobanda fixa de 8.9 % la creditul în  lei prin Porsche Finance Group poti sa îti cumperi masina visata. Pe lânga ofertele speciale ai 3% discount la achizitia unui model nou prin Porsche Finance Group si 4 ani garantie pentru toate modelele noi comercializate. Autoturismele rulate din parcul Compexit Weltauto, beneficiaza pe perioada promotiei de extinderea garantiei de la 6 luni la 12 luni.

Avantajele oferite la achizitia unei masini sunt completate de pachetul de întretinere al masinii cu reduceri de pana la 10% piese si 15% manopera în  Compexit Service, destinat exclusiv angajatilor din companiile clujene. Oferta Compexit pentru Cupa Corporatiilor poate fi consultata pe site-ul www.cupacorporatiilor.ro.

Compexit conduce jocul atât pe teren cât si online. Am pregatit premii atragatoare pentru echipele câstigatoare si pentru golgetter-ul competitiei, dar si pentru suporterii care doresc sa participe la concursurile organizate pe www.cupacorporatiilor.ro si pe www.facebook.com/CupaCorporatiilor.


 

Compexit Trading
Marketing si PR

Compexit Trading

Compexit Trading a fost înfiintata în 1992 sub numele de Compexit Cars si pâna în 1996 a functionat cã dealer local al autoturismelelor ŠKODA.

Datorita rezultatelor excelente din aceasta perioada, în luna aprilie 1996 ŠKODA a numit importator temporar pe Compexit Cars, care îsi  modifica numele în Compexit Trading iar din decembrie 1996 devine unic importator pentru România. În acesta perioada, Škoda a ajuns a doua marca pe piata româneasca din punct de vedere al numarului de masini vândute.

În mai 1998, importul autoturismelor din Grupul Volkswagen a fost preluat de catre Porsche România iar Compexit Trading a ramas unul dintre cei mai puternici dealeri din afara capitalei.

Compexit Trading a deschis reprezentanta din Bistrita (cu sediul pe Str. Mihai Eminescu nr. 3)  la finele anului  2003  si a sustinut, pana în octombrie 2007, activitatea de comercializare de autovehicule noi, furnizând un procent de 15% din vânzarile totale

Compexit Trading

Experienta acumulata de firma mama de la Cluj în cei peste 10 ani de activitate a dus la obtinerea mai multor distinctii: “Cel mai bun management  în 2004” si a  doua titluri consecutive de “ Cel mai bun service ŠKODA din România” pentru anul 2005, respectiv 2006.

Din februarie 2007, Compexit Service devine service multimarca, partener ŠKODA-SEAT
Compexit Trading, dealerul ŠKODA pentru Bistrita, a început în luna martie 2007 lucrarile la noul ansamblu showroom-service situat în cartier Viisoara nr. 264. Este vorba despre un complex la standarde Škoda care asigura atât comercializarea si servisarea masinilor noi cât si a celor de ocazie,  investitia totala fiind de peste 1.000.000 Euro. Constructia s-a finalizat în luna octombrie

Cifra de afaceri Compexit Trading a fost de 9.960.000 Euro în  2011

Reteaua ŠKODA cuprinde 33 de dealeri raspânditi în toate regiunile tarii

Compexit Trading a obtinut premiul “Best dealer ŠKODA în  Romania” acordat de catre producatorul ceh în  anul 2010

Topcar

2001 – Prin incheierea unui parteneriat cu Porsche Romania, TOPCAR devine dealer-ul marcii SEAT în  Cluj. TOPCAR incheie primul an cu un numar de 50 de masini vandute.

2002 –În  iunie se lanseaza si pe piata Clujului Noul SEAT Ibiza, model ce deschide drumul noii generatii SEAT, marca integrata de acum în  Audi Brand Grup. Vanzarile SEAT în  Cluj ajung la 93 de unitati, TOPCAR ocupand locul 4 în  top-ul dealerilor SEAT.

2003 – Prin lansarea Noului SEAT Cordoba, prin Salonul Auto Expo Transilvania si Caravana SEAT, TOPCAR isi sporeste imaginea si renumele. Vanzarile au ajuns la 125 unitati, iar cota de piata în  Cluj este de 5,90%, fiind a 5-a marca de import în  Cluj.

2004 – în  martie, TOPCAR inaugureaza complexul showroom-service de pe Calea Turzii 223, dotat dupa standardele SEAT. Incepand cu acest an firma a demarat si un proiect dedicat masinilor de ocazie, punand bazele sistemului buy-back. La Salonul Auto Cluj din luna mai, TOPCAR se remarca prin cel mai frumos stand. Dupa lansarea în  iulie a modelul SEAT Altea, un concept cu totul inovativ si care anunta linia futurista a viitoarelor modele SEAT, urmeaza Caravana SEAT. Vanzarile anului 2004 sunt de 127 de unitati, în  conditiile în  care modelul Inca este scos din gama (Inca reprezenta 30% din vanzarile lui 2003).

2005 – Din februarie apare pe strazile Clujului Noul SEAT Toledo, cea mai sportiva masina de familie, o noua definite a sedanului. În  septembrie aparitia Noului SEAT Leon aduce cu sine un interes si mai mare a Clujenilor pentru aceasta marca si pentru firma Topcar.

2006 este anul aniversar Topcar, pentru ca pe 15 martie s-au implinit 5 ani de „auto emocion” la Cluj. În  2006 fata de 2005, vânzarile au crescut cu 12% iar cifra de afaceri cu aproape 40%.

Anul 2007 este cel în  care principalul obiectiv este certificarea calitatii Topcar. Este anul în  care s-au lansat doua noi modele SEAT: Altea XL – pentru familie si Altea Freetrack – primul SUV al marcii. Rezultatele au fost coform asteptarilor: obtinererea a doua certificate din partea TUV si Germanischer Lloyd si vanzari cu 34% mai mari decat în  anul precedent.

Topcar  este detinatoarea a 3  trofee SEAT Go!, distinctie acordata de compania SEAT dealerilor cu rezultate exceptionale din intreaga lume. Gala premiilor SEAT Go! are loc anual, evenimentul fiind de obicei centrat în  jurul unui nou model.

Tratarea clientilor cu profesionalism si prietenie este un obiectiv permanent si se materializeaza prin serviciile de calitate oferite, lansarea de noi modele, campanii si promotii oferite publicului si evenimentele organizate. Toate acestea se reflecta si în  cifre.

Evolutia vanzarilor SEAT la Topcar a avut un trend ascendent de-a lungul anilor, anul 2011 incheindu-se cu 145 unitati vandute.

Cifra de afaceri a Topcar s-a situat în  2011 la nivelul 1.600.000 Euro.

Compexit Auto Rulate

Societatea si-a inceput activitatea de vanzare auto second hand în  2010, cu 177 autoturisme comercializate;

Anul 2011 datorita afilierii la reteaua nationala Weltauto, vanzarile au atins pragul de 268 autoturisme, cu o crestere de 58% fata de anul precedent;

Procentul detinut de Compexit Auto Rulate este de 6.40 % din vanzarile Weltauto national, ocupand primul loc în  Transilvania si locul 6 în  topul delerilor Weltauto din Romania;

Cifra de afaceri Compexit Auto Rulate este de 2.000.000 Euro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto