- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Cautam viitorul campion de raliuri

Posted By Florin Morariu On 17 iulie 2015 @ 12:42 In Auto Sport,Evenimente | No Comments

Transilvania Rally: cursa de casa pentru Napoca Rally Academy

  • 4 echipaje NRA la startul Transilvania Rally 2015

 

  • Pilotul Florin Tincescu reprezinta culorile NRA în Raliul Estoniei, etapa în Junior ERC

 

  • Echipa Napoca Rally Academy este implicata si în organizarea Transilvania Rally

 
Transilvania Rally, etapa a V-a din Campionatul National de Raliuri, reprezinta o provocare dubla pentru Napoca Rally Academy, echipa fiind implicata si în organizarea acestei etape.

Marco Tempestini/Toni Avram, Bogdan Marisca/Carmen Poenaru, Simone Temepestini/Dorin Pulpea si Vlad Cosma/Diana Hategan sunt cele patru echipaje Napoca Rally Academy care vor lua startul în Transilvania Rally, în timp ce Florin Tincescu si Sergiu Itu vor fi prezenti, tot în acest weekend, în Raliul Estoniei, etapa din Campionatul European inclusa în Junior ERC.

“Transilvania Rally este o etapa foarte importanta pentru noi fiind nu doar cursa de casa, ci si un raliu în care suntem implicati ca si organizatori. Misiunea noastra ca si organizatori se va termina însa în momentul startului si cred ca am reusit ca în acest an sa punem din nou publicul în prim plan. Sper sa avem si o evolutie la fel de spectaculoasa si pe probe”, a spus Marco Tempestini.

Simone Tempestini si Dorin Pulpea vor continua în cursa de casa lupta pentru titlul national. Liderul clasamentului general va lua startul din nou cu modelul Ford Fiesta R5 si este pregatit sa obtina maximum de puncte. “Începe a doua jumatate a sezonului si fiecare punct este decisiv în lupta pentru titlu. Nu va fi o etapa usoara, dar suntem pregatiti sa ne luptam pe fiecare proba speciala”, a spus Simone Tempestini.

Simone-Tempestini [1]

Dupa o etapa de pauza, Bogdan Marisca si Carmen Poenaru revin în competitie tot cu modelul Ford Fiesta R5. Marisca, locul 5 la general, este la primul raliu pe asfalt cu noua masina. „Intram în cea de-a II-a jumatate a campionatului cu un raliu extrem de tehnic, cu probe foarte variate pe care vom gasi aproape toate tipurile de asfalt. Miza în clasamentul general este foarte mare asa ca vom vedea cu siguranta o lupta sportiva interesanta. Dupa etapele de la Arad si Tulcea pe macadam, urmeaza un raliu pe asfalt cu o masina foarte performanta. Speram sa ne acomodam repede si împreuna cu ceilalti colegi de echipa sa contribuim la spectacolul de pe probele speciale. Sunt sigur ca Transilvania Rally 2015 va fi un adevarat  spectacol  si îi asteptam pe toti iubitorii de automobilism pe probele speciale”, a spus Bogdan Marisca.

Dupa o prima jumatate de sezon departe de obiectivele fixate, Marco Tempestini si Toni Avram vor sa schimbe situatia începând cu etapa de casa. “Cu siguranta ne dorim un rezultat bun în etapa de la Cluj, dar în acelasi timp sunt foarte constient ca nu va fi deloc usor. Am avut o serie de ghinioane pâna acum si cred ca daca totul va functiona perfect avem sanse sa urcam pe podium”, a spus Marco Tempestini.

Cu un rezultat excelent în Raliul Moldovei Moinesti, Vlad Cosma si Diana Hategan au preluat conducerea în Cupa Suzuki si vor sa profite de terenul propriu pentru a-si mari avantajul în clasament. “Obiectivul nostru este sa câstigam Cupa Suzuki si clasa 9, dar vom aborda totul cu multa atentie. Chiar daca suntem acasa stim ca nu vom avea o misiune usoara si cel mai important este sa terminam raliul”, a spus si Vlad Cosma.

Vlad-Cosma [2]

Florin Tincescu si Sergiu Itu vor reprezenta Napoca Rally Academy în Raliul Estoniei, etapa a VI-a din Campionatul European. “Urmeaza înca o etapa în care experienta noastra este limitata, dar tocmai acesta este obiectivul nostru pentru 2015. Sa parcurgem cât mai multi kilometri într-o competitie de top si sa ne pregatim pentru sezonul viitor, unul foarte important pentru noi. Vom fi foarte atenti la recunoasteri si sper sa ne intram rapid în ritm pe probele speciale”, a spus si Florin Tincescu.

Florin-Tincescu [3]

Transilvania Rally se desfasoara în perioada 17 – 18 iulie pe specialele de asfalt din judetul Cluj, iar Raliul Estoniei este programat în perioada 17 – 19 iulie. 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/evenimente/cautam-viitorul-campion-de-raliuri.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/07/Simone-Tempestini1.jpg

[2] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/07/Vlad-Cosma.jpg

[3] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/07/Florin-Tincescu.jpg

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.