01.23.2022 13:16

Balul Arhitectilor si Clasa E

Limuzinele Clasei E au stat la dispozitia tuturor celor care au ales sa ia parte la cea mai eleganta forma comunitara atunci când vine vorba de celebrare: un bal care spune ca povestea arhitecturii este un subiect care îi priveste pe toti membrii unei societati.


Povestea unui bal: Mercedes-Benz Clasa E si Balul Arhitectilor din România

• Mercedes-Benz Clasa E: masina oficiala a Balului Arhitectilor 2011
• Alaturi de invitati, Mercedes-Benz sustine efortul de reasumare a spatiului public
• “Orasul seamana cu tine”: tema editiei din acest an a balului

Mercedes-Benz Clasa E – masina oficiala a Balului Arhitectilor 2011 – a fost alaturi de invitatii Ordinului Arhitectilor din România (O.A.R.). Mai exact, limuzinele Clasei E au stat la dispozitia tuturor celor care au ales sa ia parte la cea mai eleganta forma comunitara atunci când vine vorba de celebrare: un bal care spune ca povestea arhitecturii este un subiect care îi priveste pe toti membrii unei societati.

Principalul mesaj si tema editiei din acest an a evenimentului este „Orasul seamana cu tine”. Fiind, deopotriva, un eveniment monden si profesional, tema Balului a fost adecvata tuturor celor patru acte ale acestuia: Conferinta Profesionala a O.A.R., Seara Balului Arhitectilor, vernisarea a trei instalatii de arhitectura si oferirea de catre O.A.R. orasului Sinaia a unui bust din bronz dedicat arhitectului Paul Smarandescu.

În plus, autoturismele Mercedes-Benz Clasa E au stat si la dispozitia invitatilor care au participat în cadrul conferintei: Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Mircea Cartarescu, Dan Perjovschi, Dumitru Bortun, Cristi Puiu, Ciprian Mihali si Alexandru Balasescu. Împreuna au încercat sa determine proportia în care spatiul public este responsabilitatea tuturor si a fiecaruia, masura în care spatiul public este rezultatul amprentei pe care o lasam cu totii asupra locului în care traim, legitimitatea cu care putem spune ca arhitectura este un subiect care îi priveste pe toti membrii unei societati si nu doar pe arhitecti.

De asemenea, printre invitati s-au numarat si Johnny Raducanu, Harry Tavitian, Maria Raducanu&Maxim Belciug si membrii cvartetului Arpegione.

Tema editiei din acest an a balului – „Orasul seamana cu tine” – a fost oglindita si prin vernisarea a trei instalatii de arhitectura : proiectul „Forum +” (studioBASAR), instalatie care propune chestionarea conceptul de spatiu public într-un moment în care spatiul comunitar nu mai este sustinut de reprezentarea urbana clasica, „Instalatia cu obiecte nomade” (SKBD), care propune o invitatie abrupta asupra necesarei reluari în posesie a spatiului public si instalatia propusa de grupul UNULAUNU care propune definirea si luarea în posesie a unui spatiu.

,,Inventator al automobilului din 1886, Mercedes-Benz recunoaste performanta celor care modeleaza chipul unui oras. Iar prezenta fireasca a automobilelor Clasei E printre cei care depun eforturi constante în acest sens confirma angajamentul Mercedes-Benz România de a sustine astfel de manifestari si demersuri,” a declarat Valeriu Zaharia, Sales & Marketing Manager Mercedes-Benz Cars Mercedes-Benz România.

Considerat a fi unul dintre cele mai atente si elegante automobile din lume, Mercedes-Benz Clasa E face un pas semnificativ în ceea ce priveste siguranta si confortul celor aflati în interiorul autoturismului. Astfel, Clasa E vine în întâmpinarea tuturor acelora care dovedesc un atasament deosebit fata de valorile si excelenta cu care Mercedes-Benz si-a obisnuit clientii de-a lungul timpului.

Sursa: www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto