05.16.2022 15:12

Raliul Portugaliei: o “afacere” în familie

  • Echipajul Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi sunt pregatiti pentru o noua etapa din Junior WRC

 

  • Echipajul Marco Tempestini si Dorin Pulpea vor lua startul cu Subaru Impreza în Production Cup din WRC 2

 

  • Raliul Portugaliei, etapa a V-a din Campionatul Mondial de Raliuri, este programat în perioada 21 – 24 mai 2015

 

 

Echipa formata din Simone Tempestini si Marco Tempestini va lua startul în Raliul Portugaliei, etapa a V-a din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC).

Juniorul Napoca Rally Academy va concura cu un Citroen DS3 R3-MAX în Junior WRC, iar Marco Tempestini cu un Subaru Impreza în Production Cup din WRC 2.

Dupa Raliul Monte-Carlo din ianuarie, Simone Tempestini si Matteo Chiarcossi sunt pregatiti pentru o noua etapa din Campionatul Mondial de Raliuri inclusa în Junior WRC.

Echipajul Napoca Rally Academy va concura, alaturi de alte 15 echipaje, pe un Citroen DS3 R3-Max în competitia mondiala dedicata juniorilor.

Pregatirea pentru macadamul din Portugalia a avut loc imediat dupa Raliul Aradului, etapa a doua din Campionatul National de Raliuri. “Au fost doua zile utile de teste. Asteptam cu nerabdare etapa din Portugalia pentru ca se desfasoara pe suprafata mea preferata. Este un raliu complet nou pentru toata lumea si trebuie sa fim foarte atenti când scriem dictarea”, a spus Simone Tempestini.

Simone Tempestini a adunat 12 puncte în etapa de la Monte-Carlo si se afla pe locul 4 în clasamentul Junior WRC. “Anul trecut am terminat pe locul 6 în Raliul Portugaliei si chiar daca etapa se va desfasura acum în zona de nord a tarii cred ca experienta acumulata ne va ajuta sa obtinem un rezultat bun anul acesta. Va fi o concurenta puternica si trebuie sa fim concentrati la maximum pe fiecare proba. Nu va fi un raliu usor pentru noi, dar cred ca suntem pregatiti pentru aceasta provocare”, a spus Simone Tempestini.

Raliul-Portugaliei

Fiind înscrisa în premiera ca echipa în Production Cup din WRC 2, Napoca Rally Academy va fi reprezentata, la aceasta clasa, de echipajul Marco Tempestini si Dorin Pulpea. “Este prima noastra aventura pe macadam în mondial din 2015 si ma bucur ca sunt din nou pe aceeasi lista de start cu Simone. Se anunta un raliu fabulos si abia asteptam sa luam startul aici”, a spus si Marco Tempestini.

Matteo-Chiarcossi

Raliul Portugaliei se va desfasura în perioada 21 – 24 mai 2015 pe specialele de macadam din apropiere de Porto. Joi, în prima zi a raliului, este programat startul festiv în fata castelului din Guimaraes si super speciala de pe circuitul de rallycross Lousada. Vineri, sâmbata si duminica sunt programate celelalte 15 probe speciale cu o lungime totala de peste 350 km. “Va fi cu siguranta un raliu fabulos. Organizatorii au introdus în program probe care nu au mai fost folosite din 2001 si sunt sigur ca vor fi zeci de mii de oameni pe probe. Va fi o atmosfera fantastica si sper sa obtinem un rezultat bun aici”, a mai adaugat Marco Tempestini.

Simone-Tempestini 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto