11.29.2021 3:17

Vrei sa participi la Exporom Auto&Moto Show?

Stii cum arata masinile mai zgomotoase decat un avion, mai scumpe decat un apartament sau finisate mai atent decat o opera de arta? Pe toate acestea le poti vedea intr-un singur loc: Exporom – Pantelimon

Peste 150 de masini pot fi admirate în weekend-ul 9-12 mai 2013 la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, la EXPOROM, în Pantelimon.

Noi iti oferim 2 invitatii la acest eveniment! Ce trebuie sa faci? Distribuie imaginea si da like paginii de facebook InfoAuto Gratuita (http://www.facebook.com/autobusinesscluj?ref=hl). Asigura-te ca oricine iti poate vedea postarile (Setari de confidentialitate – Public), altfel nu vei fi inclus in extragerea finala.

Regulamentul concursului

I. Conditii generale

Art. 1. Organizatori

Organizatorul concursului este revista Auto Business in colaborare cu Exporom Auto&Moto Show.

Art. 2. Locul si perioada de desfasurare a concursului

Concursul se desfasoara exclusiv pe pagina de Facebook Revistei InfoAuto Gratuita, la adresa http://www.facebook.com/autobusinesscluj?ref=hl

Concursul se desfasoara in perioada 12 – 17 aprilie 2013, ora 24:00.

Art. 3. Mecanismul concursului si criteriile de participare

Pentru a participa, utilizatorii trebuie sa fie fani (LIKE) ai paginii de Facebook InfoAuto Gratuita si sa distribuie (SHARE) anuntul concursului.

Utilizatorii trebuie sa faca publice postarile (Setari de confidentialitate – Public), altfel nu vor putea fi inclusi in extragerea finala.

Participarea la aceast concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament. Canalul oficial de comunicare cu participantii pentru acest concurs este pagina de Facebook InfoAuto Gratuita.

Pentru a fi considerati eligibili, participantii la concurs trebuie sa aiba un cont de Facebook care sa fie asociat unei persoane reale. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor conturi de Facebook suspecte, create in scopul participarii la concursuri. Organizatorul poate verifica veridicitatea conturilor de Facebook suspecte prin urmatoarea procedura: accesarea acestora in scopul de a identifica existenta urmatoarelor elemente (cel putin): poza de profil, un numar minim de 20 de prieteni, activitate in cont si existenta unei cai de a contacta utilizatorul. In cazul in care exista suspiciuni ulterioare, se poate trece la contactarea persoanei care detine contul suspect, printr-un mesaj privat, pentru validarea datelor personale.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament. In cazul in care regulamentul va suferi modificari, acest lucru va fi anuntat pe canalul oficial de comunicare.

Organizatorul are dreptul sa faca publice comentariile pe care le considera de interes pe pagina de Facebook InfoAuto Gratuita, cat si in alte medii online.

Participarea la concurs presupune acordul implicit al participantului referitor la faptul ca numele acestuia poate fi facut public si folosit in comunicarea online privind castigatorului concursului.

Nu pot participa la concurs angajatii Auto Business Media si Exporom si rudele de gradul 1.

Art. 4. Premii

Premiile constau in 2 invitatii la evenimentul Exporom Auto&Moto Show.

Premiile vor fi trimise prin posta, la adresa pe care castigatorul o va comunica prin e-mail.

Art. 5. Castigatorii si procedura de desemnare

Castigatorii vor fi extrasi aleatoriu, prin randomizare, folosind site-ul random.org

Castigatorii trebuie sa furnizeze organizatorului datele sale de contact prin e-mail (publicitate@auto-business.ro), pentru a fi contactati. Datele necesare: Numele si prenumele, adresa domiciliu, nr. de telefon.

Castigatorii vor fi anuntati in data de 12 aprilie 2013.

In cazul in care unii castigatorii nu pot fi validati in termen de doua zile, ei isi vor pierde statutul de castigatori, iar organizatorul va face o noua extragere.

In cazul in care exista probleme cu acordarea premiului, organizatorul isi rezerva dreptul de a contacta castigatorul prin intermediul numarului de telefon declarat de acesta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto