01.29.2022 1:46

Volkswagen va lansa un SUV bazat pe Polo

Volkswagen planuieste sa lanseze un SUV de mici dimensiuni ce va avea la baza modelul Polo. Viitorul rival al lui Nissan Juke va ajunge pe piata in anul 2014, anunta Autocar.

Volkswagen se pregateste sa intre in forta pe segmentul SUV-urilor compacte, aflat in plina expansiune, cu un nou model bazat pe noua generatie a citadinei Polo. Viitorul SUV va fi construit pe noua platforma modulara MQB, care va fi utilizata si pentru viitoarea generatie Polo.

Rivalul crossoverelor MINI Countryman si Nissan Juke va avea dimensiuni similare cu Audi Q2, model ce a fost anticipat de conceptul Crosslane Coupe lansat luna trecuta la Salonul Auto de la Paris.

In ceea ce priveste estetica, micutul SUV de la VW va imprumuta elemente de stil regasite pe prototipul Cross Coupe, al carui debut a avut loc anul trecut la Salonul Auto de la Tokyo. La acea vreme, seful de departamentului de design, Klaus Bischoff, a declarat ca acel concept previzualizeaza directia stilistica a viitoarelor SUV-uri din gama Volkswagen.

citeste articolul integral pe auto.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto