10.20.2021 0:11

Vezi noul Cadillac CTS

Cu ocazia Salonului Auto New York 2013, americanii au lansat a treia generaţie a berlinei de clasă mare Cadillac CTS, ce reprezinta un vector de imagine important pentru General Motors.

Noul model, inaugurat oficial la Salonul Auto New York 2013, este o propunere foarte coerentă, reuşind să combine stilul clasic pe care îl aşteaptă clienţii mai conservatori cu o tuşă de sportivitate suficient de pregnantă, inspirată de mai micul Caddy ATS.

Chiar dacă are aproape 5 metri lungime şi un stil mai sobru, noul Cadillac CTS reuşeşte să nu pară masiv, ba chiar pare destul de dinamic, contribuţia cea mai importantă venind din partea designului părţii frontale, grila continuând în mod reuşit ”V”-ul capotei, iar luminile de poziţie cu LED-uri flanchează în mod fericit botul agresiv-executive.

Interiorul este dominat în primul rând de o puternică notă high-tech, consola beneficiind de un display tactil de 12,3 inch, în timp ce materialele sunt de top, variind de la ornamente din fibră de carbon sau aluminiu şi inserţii din lemn până la piele pentru scaune, portiere sau bord.

Ca motorizări, în SUA noul Cadillac CTS este oferit cu trei propulsoare pe benzină potente. Motorul de bază este un turbo de 2,0 litri de 276 CP şi cu un cuplu motor de 400 Nm (similar cu cel de pe Astra OPC), după care urmează un V6 de 3,6 litri, aspirat, care dezvoltă 325 CP şi un cuplu maxim de 373 Nm.

Sursa: promotor.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto