06.15.2021 12:58

Vedetele TIFF se plimba cu SEAT

SEAT este masina oficiala a Festivalului International de Film Transilvania din Cluj-Napoca


Vedetele TIFF se plimba cu vedetele SEAT


SEAT este masina oficiala a Festivalului International de Film Transilvania. Intre 2 si 11 iunie, masinile Topcar-ului, dealerul SEAT din Cluj-Napoca, si ale Porsche Romania, vor plimba vedete, nume internationale de renume, organizatori si mesajul TIFF.
 
La 5 ani de existenta, Topcar este in plina sarbatoare alaturi de clujeni. „Ne bucuram pentru privilegiul de a ne implica in viata clujenilor in anul aniversar Topcar, participand la cel mai important eveniment cultural din Transilvania” afirma Sorin Niste, directorul executiv al dealerului clujean. „De ce TIFF si SEAT? Pentru ca SEAT inseamna spirit nonconformist, arta si dialog.”


Evenimentele si actiunile „Topcar la 5 ani” continua tot anul. Pana in 30 iunie, SEAT este oferit cu un avans exceptional de 5% doar in Cluj-Napoca. In plus, Topcar pregateste noi surprize atat pentru clujeni cat si pentru orasele invecinate, alaturi de partenerii Porsche Leasing si Lubexpert, distribuitor Mobil 1.


Topcar este delaer autorizat SEAT si parte a grupului clujean, Compexit Group. Incepandu-si activitatea in 2001, Topcar a ajuns sa inregistreze in ultimul an o crestere de 100%, pozitionandu-se astfel ca unul dintre cei mai importanti dealeri SEAT din Romania.


Contact: Topcar – Departament Marketing
Alina Cernea –
alina.cernea@topcar-seat.ro – 0720-600.383

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto