12.01.2021 21:40

Vanzarile Hyundai Elantra la nivel global au depasit 10 milioane de unitati

Elantra a depasit 10 milioane de unitati vandute la nivel global, fiind primul model Hyundai, si unul dintre cele 10 din istoria auto, care trece de acest prag. lansata in urma cu 24 de ani, in 1990, Elantra a atins impresionanta performanta prin vanzari anuale de peste 420.000 de unitati, aproximativ 1.100 de exemplare pe zi.

„Acest rezultata reprezinta o dovada a popularitatii de care se bucura Hyundai Elantra prin  designul, functionalitatea si performantele sale de top”, a declarat Tak Uk Im, Hyundai Mototr`s Chief Operating Officer.

Elantra

Prin intermediul acestui model, compania noastra a demostrat , de asemenea, abilitatea de a se adapta preferintelor consumatorilor, mereu in schimbare, si de a introduce pe piata vehiculelor compacte caracteristici specifice initial modelelor de lux, din clasele superioare.”

Elantra-2

Valoarea modelului Elantra, aflat la a cincea generatie, a fost atestata de-a lungul timpului de numeroase titluri internationale, clasandu-se pe primul loc in segmentul sau, in topul J.D. Power 2014 U.S. Initial Quality Study(IQS), in ceea ce priveste calitatea initiala.

Elantra a castigat si numerose premii, printre care Masina Anului in America de Nord, titlu Autobest in Europa, dar si Masina Anului in Africa de sud si Canada, in 2012.

Elantra-interior 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto