10.19.2021 11:44

UltraGrip 8a ajuns la 7.000.000

Cea mai recenta anvelopa de iarna din familia Goodyear UltraGrip merge mai departe cu popularitatea sa

Goodyear anunta astazi ca anvelopa sa de iarna UltraGrip 8 a fost montata pe jante de peste 7.000.000 de ori în Europa, de la lansarea sa oficiala pe piata în 2011.

Cifrele au fost anuntate când anvelopa de iarna cu numarul 7.000.000 a parasit fabrica pentru un client din Europa.

Presupunând ca toate masinile spre care au plecat anvelopele Goodyear au fost echipate pe toate cele 4 roti ale lor cu astfel de anvelope, înseamna ca 1.750.000 de masini din regiunile din Europa în care iarna este un anotimp în care anvelopele conteaza au rulat sau ruleaza pe sosele cu anvelopa Goodyear UltraGrip 8 pe durata celor mai reci luni ale anului.

Aceasta cifra face din anvelopa UltraGrip 8 una dintre anvelopele de iarna de top de la Goodyear.

Anvelopele de marca UltraGrip au fost lansate prima data în 1971 si au fost produse pâna în prezent de peste 60.000.000 de ori, acestea ajungând acum la cea de-a VIII-a lor generatie. Generatia UltraGrip 8 este creditata cu 12% din aceasta cifra masiva, procent obtinut numai în ultimii 3 ani de zile.

goodyear-ultraGrip

UltraGrip 8 se bazeaza pe o traditie a anvelopelor de iarna care a început cu peste 30 de ani în urma, fiind acum una dintre anvelopele noastre de iarna de top în Europa”, declara Hugues Despres, Goodyear Brand Director pentru EMEA. “Cu 7.000.000 de anvelope fabricate si montate pâna în prezent, UltraGrip 8 este în mod clar o optiune de anvelopa pentru clientii nostri si asteptam cu nerabdare sa înregistram în viitorul apropiat noi succese în palmares cu aceasta anvelopa.

goodyear
Despre Goodyear

Goodyear este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume. Are aproximativ 69.000 de angajati si îsi fabrica produsele în 52 de unitati de productie din 22 de tari peste tot în lume. Cele doua centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvolta produse si servicii de ultima generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performanta în aceasta industrie.

UltraGrip 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto