07.29.2021 9:20

Toyota va lansa noul Auris la Paris

Toyota va aduce la Salonul Auto de la Paris noul Auris, model ce beneficiaza de un design nou, un coeficient aerodinamic imbunatatit si o gama de motorizari formata din cinci trenuri de propulsie: full hybrid, doua pe benzina si doua dieseluri.

Noua Toyota Auris va debuta la Salonul Auto de la Paris, modelul niponilor suferind o serie de modificari ce ii confera un plus de agresivitate. Parbrizul a fost inclinat mai mult, grila fata a fost reimprospatata, iar blocurile optice au un design. In partea din spate se remarca spoilerul si luminile redesenate.

La interior sunt propuse materiale mai bune, culorile si finisajele confera habitaclului un aspect premium, iar iluminarea joaca un rol cheie de procesul de reinnoire. Versiunea cu propulsie hibrida beneficiaza de cateva elemente de design distincte, care o diferentiaza de restul gamei.

Din oferta de motorizari face parte unitatea pe benzina 1.3 Dual VVT-i, care livreaza 99 Cai Putere si un cuplu maxim de 128 Nm. Acest motor garanteaza un consum de numai 5,4 litri/100 km. Porpulsorul 1.6 Valvematic, disponibil in compania unei transmisii manuale cu sase trepte, dezvolta 132 Cai Putere si un cuplu de 160 Nm, in timp ce consumul declarat este de 5,9 litri/100 km.

Citeste articolul integral pe Auto.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto