10.20.2021 1:29

Toyota Prius Plug-in Hybrid în România la 35.403 euro fără TVA

Toyota România a lansat pe piaţa românească o nouă versiune a celui mai cunoscut hibrid din lume, Toyota Prius Plug-in Hybrid. Hibridul promite consum şi emisii foarte scăzute si un nivel excelent al confortului şi fiabilităţii. Particularitatea principală a maşinii este posibilitatea alimentării bateriilor de la o sursă externă de curent electric.

Toyota Prius Plug-in Hybrid este vârful de gamă al familiei Prius, având emisii CO2 de numai 49 g/km şi un consum mediu de numai 2,1 litri/100 km în noul ciclu de măsurare european.

Bateriile de tipul nichel-hidruri metalice au fost înlocuite cu unele de tipul litiu-ion, care ocupă aproape acelaşi spaţiu sub portbagaj, capacitatea acestuia rămânând foarte bună, între 443 şi 1.220 litri (cu bancheta rabatată). Sistemului Hybrid Synergy Drive i-a fost adaptat un modul de încărcare de la o priză externă, prin intermediul căruia bateriile sunt încărcate total în maximum 1,5 ore

Noul Prius Plug-in Hybrid are o autonomie de maximum 25 km în regim strict electric, iar viteza maximă în acest mod este de 85 km/h. În cazul descărcării bateriei, Prius Plug-in Hybrid funcţionează pe principiul normal hibrid, consumul mediu cifrându-se la 3,7 litri/100 km. Autonomia totală maximă a maşinii poate atinge, în condiţii optime, chiar şi la 1.200 km.

Preţul de vânzare al noii Toyota Prius Plug-in Hybrid este de 35.403 euro fără TVA (43.900 euro cu TVA), maşina fiind oferită cu un singur nivel de echipare, Sol, beneficiind de multe dotări standard de top – vezi aici lista de preţuri şi dotări.

Sursa: promotor.ro
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto