- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Sport BluResponse

Posted By Florin Morariu On 26 ianuarie 2013 @ 12:49 In Anvelope auto,Articole | No Comments

Dunlop lanseaza o anvelopa de înalta performanta si cu un grad ridicat al valorilor indicate pe noua eticheta UE pentru anvelope . Noua anvelopa Sport BluResponse este 100% aderenta, fara nici un compromis.

Dunlop, unul din producatorii de top lideri la nivel mondial de anvelope de înalta si ultra-înalta performanta, anunta astazi lansarea unei noi familii de anvelope. Noua anvelopa Sport BluResponse, o anvelopa de vara pentru turisme special proiectata pentru a fi montata pe masini de pasageri, livreaza o serie de beneficii impresionante utilizatorului, printre acestea numarându-se excelentele performante din punct de vedere al aderentei pe carosabil umed, nici un compromis din punct de vedere al kilometrajului si un nivel impresionant al economiei de carburant pe care o realizeaza.

[1]Construita pe baza experientei acumulate în cei 125 de ani de victorii în cursele de profil, anvelopa prezinta în compozitia sa o serie de polimeri derivati din motorsport, care livreaza o capacitate crescuta de adaptare la suprafata drumului pentru performante îmbunatatite ale aderentei si frânarii pe carosabil umed. Cu un coeficient BA la categoriile rezistenta la rulare si respectiv la aderenta pe carosabil umed conform noii scheme de etichetare UE pentru anvelope, anvelopa este de asemenea una dintre anvelopele cu cele mai înalte valori ale performantei la cele trei criterii indicate pe noua eticheta UE, disponibile în momentul de fata pe piata.

Un studiu recent realizat în rândul consumatorilor marcii Dunlop a aratat ca, dintre toate criteriile luate în considerare atunci când aleg o noua anvelopa, majoritatea consumatorilor acorda o atentie deosebita mai întâi marcii, apoi aderentei pe carosabil umed ca un indicator al gradului de siguranta, si apoi eficientei consumului de carburant”, a afirmat Sanjay Khanna, Managing Director, Dunlop Brand. “Aceasta face din Dunlop, cu noua sa anvelopa Sport BluResponse, un mare jucator pe piata. Totusi, noi nu am fi Dunlop daca nu ne-am concentra pe perfomanta generala pe care o livreaza anvelopele noastre si ne-am limita numai la criteriile indicate pe noua eticheta UE pentru anvelope. Testul independent realizat de TÜV SUD a aratat foarte clar ca, chiar si cu un nivel ridicat al gradelor de pe eticheta, nu am facut – si nu vom face – nici un compromis de la nivelul ridicat al unei performante generale”.

Pe carosabil umed, noua anvelopa Sport BluResponse beneficiaza de un profil al benzii de rulare cu o zona centrala larga de caneluri care evacueaza apa în mod eficient, în special la viteza mare, livrând un nivel înalt al performantei la acvaplanare. Comparativ cu câtiva competitori cheie, noua anvelopa Dunlop ofera de asemenea un nivel impresionant al frânarii pe carosabil umed, o distanta de oprire cu pâna la 3 metri mai mica fata de media rezultatelor obtinute de competitori la test. Superioritatea acestei anvelope se remarca si la capitolul manevrabilitate pe ud, cu pâna la 3% peste media scorurilor înregistrate de marcile competitoare testate. Solida sa aderenta pe carosabil umed da anvelopei Sport BluResponse un grad A pe scala de valori a noii etichete UE pentru anvelope.

Gratie compusului care situat în partea superioara si care genereaza un nivel scazut de caldura, precum si gratie constructiei si formei optimizate, noua anvelopa Sport BluResponse ofera de asemenea o rezistenta la rulare semnificativ îmbunatatita. Comparativ cu predecesoarea sa, rezistenta la rulare a noii anvelope Sport BluResponse este cu pâna la 30% mai buna, facând din aceasta anvelopa o anvelopa cu grad B potrivit noii scheme de etichetare. Acest coeficient extrem de ridicat este sprijinit si de alte caracteristici de top ale performantei, precum un nivel redus al zgomotului la rulare gratie canelurilor închise de pe umerii laterali ai anvelopei si o distributie optimizata a presiunii pentru un kilometraj îmbunatatit. 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/articole/sport-bluresponse.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2013/01/113_2075_6_7_8_9_f_2.jpg

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.