11.27.2021 14:41

Solutia de curatare a sistemului AC

Daca sistemul de climatizare nu este complet functional, capacitatea sa de racire se reduce, ceea ce poate determina aburirea geamurilor?

O solutie buna pentru protejarea mediului

Stiati ca?

– Sistemul de climatizare al masinii aduce temperatura interioara la un nivel confortabil, ajutand astfel la mentinerea puterii de concentrare a soferului si la pastrarea unui nivel optim al reactiilor sale, sporind siguranta?
– lmpuritatile din mediul inconjurator, precum praful si polenul, pot compromite functionalitatea sistemului de climatizare?
– Concentratiile crescute de polen,in interiorul automobilului, pot cauza stranuturi si ochi inlacrimati celor care sufera de alergii, crescand astfel riscul de accidente?
– Cresterea concentratiilor de praf, cenusa sau microorganisme in aerul din interiorul autovehiculului poate determina instaurarea prematura a starii de oboseala a soferului?
– Daca sistemul de climatizare nu mai este complet functional, capacitatea  sa de racire se reduce, ceea ce poate determina aburirea geamurilor?
– Daca in sistemul de climatizare patrund microorganisme sau spori, umiditatea evaporatorului le poate permite sa se multiplice rapid, ceea ce va duce la aparitia mirosului de mucegai?
– Schimbarea filtrului de praf si polen la fiecare 12 luni si, totodata, curatarea evaporatorului, permite sistemului de control al clima­tizarii sa fie eficient si fiabil?

Pentru mai multe detalii accesati urmatorul link. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto