01.26.2022 8:42

Smiley de Valentine’s Day

Prezentatorul emisiunii “Romanii au talent“, care urmeaza sa fie difuzata la Pro Tv, îsi petrece o buna parte din zi la volanul GLK-ului sau, fie ca se afla în Bucuresti sau în calatoriile prin tara catre concerte


Smiley – contracronometru de Valentine’s Day la volanul GLK-ului

Valentine’s Day – o cursa contracronometru powered by Mercedes-Benz GLK
Prezentatorul emisiunii “Romanii au talent“, care urmeaza sa fie difuzata la Pro Tv, îsi petrece o buna parte din zi la volanul GLK-ului sau, fie ca se afla în Bucuresti sau în calatoriile prin tara catre concerte

Daca anul trecut Smiley si-a supus GLK-ul unei serii de planuri îndraznete, acum cei doi fac fata unei noi provocari: mai exact, Valentine’s Day! Celebrul artist, aflat în tuneu prin tara, a pornit într-o cursa contracronometru la volanul GLK-ului sau, care se sfârseste printr-un concert la Suceava, pe 14 februarie. Mai exact, dupa acest moment, Smiley se va îndrepta spre Bucuresti pentru a fi alaturi de persoana iubita.

,,Daca tot ma aflu pe drumuri strabatând tara dintr-un capat în altul, în acest an, pe 14 februarie, GLK va fi My Valentine! Bineînteles, singura lui responsabilitate în aceasta zi va fi sa ma poarte ca vântul si ca gândul catre Bucuresti, imediat dupa concertul din Suceava, pentru a ma aduce mai repede lânga My Special Valentine – iubita mea!”, povesteste Smiley.

Chair daca programul sau este extrem de aglomerat, Smiley îsi gaseste întotdeauna timp pentru momente speciale, asa cum este si Valentine’s Day. Desi ziua de 14 februarie o va petrece la volan si sustinând un concert pentru fanii sai din Suceava, prezentatorul emisiunii “Românii au talent” se bazeaza si de aceasta pe GLK-ul sau pentru a fi cât mai curând posibil alaturi de persoana iubita.

,,Nu am nicio îndoiala ca Mercedes-ul meu va îndeplini cu succes si acesta provocare. De fiecare data mi-a demonstrat ca se poate! Asa s-a întâmplat si în timpul preselectiilor pentru show-ul Românii au talent, când la volanul GLK-ului am strabatut tara în lung si-n lat pentru a descoperi povesti interesante, oameni extraordinari – pe scurt români talentati!”

Concerte, petreceri, multa munca de studio, întâlniri de business, dar si momente alaturi de cei dragi: asa decurge timpul pentru Smiley, caruia 24 de ore într-o zi nu-i sunt niciodata de ajuns. Dar cei 224 de cai putere ai Mercedes-ului sau GLK 320 CDI gasesc întotdeuna solutia pentru a-l ajuta pe artist sa faca tot ce si-a propus.

sursa: daimler.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto