- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

ŠKODA Rapid s-a lansat pe piata din Transilvania

Posted By Florin Morariu On 26 noiembrie 2012 @ 18:36 In Articole,Dealeri Auto | No Comments

  • Noul model al constructorului ceh ŠKODA Rapid este disponibila pentru drive test la cele doua showroom-uri Compexit din Cluj-Napoca si Bistrita

 

  • ŠKODA Rapid beneficiaza de o promotie speciala odata cu lansarea: un discount minim garantat de 1.000 Euro si conditii preferentiale leasing: 4.99% avans si 4.99% dobânda prin Porsche Finance Group.

 

Noua ŠKODA Rapid se lanseaza în România cu un pret de pornire de 11.990 Euro (TVA inclus). Reprezentând spatiul în cea mai frumoasa forma a sa, primul automobil ŠKODA care se înscrie în noua linie de design a marcii va deveni etalon în clasa compacta în ceea ce priveste spatiul interior.

Limuzina compacta ŠKODA Rapid este “Simply Clever” de la un capat la altul. Rapid poarta genele caracteristice marcii ŠKODA: este un automobil extrem de spatios, practic, sigur si prietenos cu mediul înconjurator, impresionând în mod special cu o oferta de spatiu care exceleaza în aceasta clasa. În plus, ofera o serie de dotari ingenioase si dispune de 19 solutii “Simply Clever”.

„ŠKODA este masina de familie, prin excelenta. Modelul Rapid completeaza perfect gama de modele a constructorului ceh:  Rapid este deopotriva o alegere rationala si o declaratie emotionala,  masina de familie accesibila si  alegerea perfecta pentru  companii, prin  raportul excelent calitate-pret, fiabilitatea crescuta si costurile reduse la întretinere. Noul model vine cu  un pachet de lansare promotional constând în 1.000 Euro discount, doar 4.99% avans si dobânda redusa de 4.99% la finantarea prin Porsche Finance Group,  declara  Adrian Tudor, Director vanzari  Compexit Trading.

ŠKODA Rapid impresioneaza prin spatiul amplu, un design expresiv, un raport excelent pret-valoare, un pachet de siguranta cuprinzator si motoare eficiente. Mai mult de atât, Rapid este primul model ŠKODA care dispune de designul complet revizuit al marcii. Acest design a fost prezentat în avanpremiera de catre ŠKODA prin masinile concept “VisionD” si “MissionL”. Acum ajunge pentru prima data pe strada, cu ŠKODA Rapid. Designul sau clar, precis, proaspat si atemporal introduce mai mult decât un accent creativ în segmentul limuzinelor compacte.

Cel mai nou model ŠKODA prezinta un spatiu surprinzator de generos, în ciuda dimensiunilor exterioare compacte (4,48 metri in lungime, 1,70 metri in latime). Aceasta limuzina compacta inteligenta ofera destul spatiu pentru cinci ocupanti si bagajul acestora (volum portbagaj 530 l), iar pentru ca este o ŠKODA beneficiaza de solutiile inteligente caracteristice marcii, precum si de un pachet complet de elemente de siguranta.

Modelul dispune de 3 niveluri de echipare:

– Active

– Ambition

– Elegance

ŠKODA Rapid are 4 motoare pe benzina:

– 1.2 MPI / 75 CP

– 1.2 TSI / 86 CP

– 1.2 TSI / 105 CP

– 1.4 TSI / 122 CP)

ŠKODA Rapid are si 2 propulsoare Diesel:

– 1.6 TDI / 105 CP

– 1.6TDI/90CP- din iunie 2013

Motorizarile TSI si TDI sunt disponibile si în versiunile Greentec. Conceptul Greentec este sinonim cu un consum redus si emisii CO2 scazute, utilizând sistemul Start/Stop si pneuri dedicate, cu o rezistenta scazuta la rulare. Toate motoarele respecta normele de poluare Euro 5.

ŠKODA Rapid a fost prezentata publicului, în premiera, la Salonul Auto de la Paris, la numai câteva luni dupa introducerea modelului de clasa mini ŠKODA Citigo. Cel mai recent membru al gamei va juca un rol central în strategia de crestere a marcii, demonstrând determinarea cu care ŠKODA Auto urmareste ofensiva de modele.

Echiparea de baza include 6 airbag-uri (pentru cap, frontale, laterale), ESC-control electronic al stabilitatii,  instalatie de aer conditionat,  închidere centralizata, geamuri electrice fata, sistem audio original s.a.

Noul model ŠKODA Rapid este disponibila pentru drive test la showroom-urile Compexit din Cluj-Napoca, Calea Turzii nr. 223 precum si-n Bistrita – Cartier Viisoara nr. 264.

Compexit Trading

Compexit Trading a fost înfiintata în 1992 sub numele de Compexit Cars si pâna în 1996 a functionat cã dealer local al autoturismelelor ŠKODA.

Datorita rezultatelor excelente din aceasta perioada, în luna aprilie 1996 ŠKODA a numit importator temporar pe Compexit Cars, care îsi  modifica numele în Compexit Trading iar din decembrie 1996 devine unic importator pentru România. În acesta perioada, Škoda a ajuns a doua marca pe piata româneasca din punct de vedere al numarului de masini vândute.

În mai 1998, importul autoturismelor din Grupul Volkswagen a fost preluat de catre Porsche România iar Compexit Trading a ramas unul dintre cei mai puternici dealeri din afara capitalei.

Compexit Trading a deschis reprezentanta din Bistrita (cu sediul pe str. Mihai Eminescu nr. 3)  la finele anului  2003  si a sustinut, pana în octombrie 2007, activitatea de comercializare de autovehicule noi

Experienta acumulata a dus la obtinerea mai multor distinctii: “Cel mai bun management  în 2004” si a  doua titluri consecutive de “ Cel mai bun service ŠKODA din România” pentru anul 2005, respectiv 2006.

Din februarie 2007, Compexit Service devine service multimarca, partener ŠKODA-SEAT
Compexit Trading, dealerul ŠKODA pentru Bistrita, a finalizat in octombrie 2007 lucrarile la noul ansamblu showroom-service situat în cartier Viisoara nr 264,  investitie de peste 1.000.000 Euro

Compexit Trading a obtinut premiul “Best dealer ŠKODA în  Romania” acordat de catre producatorul ceh în  anul 2010

Cifra de afaceri Compexit Trading a fost de 9.960.000 Euro în  2011.

Reteaua ŠKODA cuprinde 33 de dealeri raspânditi în toate regiunile tarii. 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/articole/skoda-rapid-s-a-lansat-pe-piata-din-transilvania.html

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.