10.25.2021 11:19

Sixt se rezerva cu Iphon-ul.

Sixt ofera clientilor posibilitatea de a rezerva masini cu telefonul Iphone. 

Rezervare Sixt cu Iphon-ul.

Sixt ofera clientilor posibilitatea de a rezerva masini cu telefonul Iphone.

Sixt Romania, singura companie din România care ofera simultan servicii de leasing operational, închirieri de masini second hand si servicii de rent a car, vine acum în sprijinul clientilor sai printr-un serviciu nou. Clientii au acum posibilitatea de a rezerva masina dorita doar folosind telefonul iPhone. Serviciul a fost oferit, în premiera, de catre Sixt AG, companie nemteasca, lider international în serviciile de închirieri de masini.

Prin serviciul iPhone sau iTunes, clientii pot accesa link-ul: www.sixt.com/iphone/ si îsi pot rezerva on line masina dorita. Confirmarea este primita imediat printr-o captura. De asemenea, clientii au posibilitatea de a-si vizualiza sau anula rezervarea si pot chiar primi o harta a celui mai apropiat service Sixt. Accesând meniul “Top Offer”, clientii pot primi, de asemenea, un overview cu cele mai recente servicii oferite de Sixt. Utilizatorii cardului Sixt Express Card îsi pot rezerva masina la preturi avantajoase valabile doar în statiile Sixt.

Suntem bucurosi ca avem acum posibilitatea de a da un plus de valoare serviciilor oferite clientilor nostri. Posibilitatea de a rezerva masini prin serviciul iPhone este un serviciu cu o dimensiune internationala pentru ca de el beneficiaza clientii din întreaga retea Sixt. O simpla aplicatie îl face posibil. Cu doar câteva atingeri pe ecranul Smartphone-ului, clientii nostri îsi pot selecta si rezerva masina dorita. E simplu!”a declarat Dudy Perry – General Manager Sixt New Kopel.

Sixt Romania este compania cu cea mai ampla dezvoltare din întreaga retea Sixt care cuprinde 90 de filiale. Este ultima intrata în lista companiilor care au contribuit semnificativ la dezvoltarea pietei în care activeaza. 

Despre Sixt Kopel Romania.

Singura companie prezenta pe piata din România care ofera, în acelasi timp, servicii de leasing operational si rent-a-car, Sixt New Kopel a intrat pe piata locala în 2005, fiind prima companie care a adus leasingul operational în România. În 2006, primeste, în exclusivitate, licenta Sixt pentru România, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii rent-a-car la nivel international. De la începutul activitatii în România, Sixt New Kopel pune la dispozitia clientilor o gama larga de servicii la cele mai înalte standarde internationale.

Cu o retea în continua expansiune, Sixt New Kopel are, în prezent, birouri deschise în Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu si Brasov. Concentrata pe dezvoltarea afacerilor din România – derulate pe piata de leasing operational si pe cea de rent-a-car, compania a crescut nivelul investitiilor, astfel ca, la finalul lui 2008 si-a dublat bugetul de investitii. 

Divizia de leasing operational a Sixt New Kopel a încheiat anul 2008 cu contracte în valoare totala de aproximativ 80 milioane de Euro. Potrivit evolutiei pietei românesti de leasing operational, Sixt New Kopel estimeaza ca, în 2009, va avea cel putin o evolutie similara.

sursa: Sixt Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto