09.23.2021 8:51

Sistemul RACam de la Delphi

Primul sistem de camere si radar integrat din lume de la Delphi va fi introdus începând de anul viitor pe autoturismele Volvo

Cele mai noi tehnologii de asistenta pentru soferi satisfac noile standarde de siguranta de 5 stele rating de la Euro NCAP

În fiecare an, la nivel global au loc peste 1.000.000 de decese din cauza accidentelor rutiere. Numai în Europa, anul trecut au decedat 28.000 de persoane si aproximativ 250.000 sunt grav ranite anual.

Studiile arata ca 90% dintre accidente sunt cauzate de erori ale conducatorilor auto. Aceasta statistica poate fi semnificativ minimizata cu ajutorul tehnologiei disponibile în acest moment, cum ar fi sistemul RACam de la Delphi, o întreaga gama de sisteme de asistenta avansata pentru soferi care va fi introdus pe platforma SPA a noului Volvo la sfârsitul anului 2014.

Sistemul premiat integreaza senzori radar, de viziune si de fuziune a datelor într-un modul unic, sofisticat, care permite o gama completa de functii de siguranta active.

Acest sistem integrat de fuziune a senzorilor nu numai ca ofera soferilor un set impresionant de functii avansate de siguranta în vehicul dar si ajuta OEM, inclusiv Volvo, sa respecte standardele de 5 stele de la Euro NCAP, fiind proiectat inteligent astfel încât sa fie mai putin costisitor, mai usor si mai compact decât sistemele ne-integrate, astfel încât sa se potriveasca ansamblului de modele ale OEM”, a declarat Jugal Vijayvargiya, presedinte al departamentului de Electronica & Siguranta din cadrul Delphi.

Delphi sprijina cercetarea în domeniul sigurantei

În calitate de vechi partener al Volvo si lider mondial în domeniul sigurantei, Delphi a furnizat senzori pentru Volvo Car Group, singurul producator de masini care a participat la proiectul SARTRE (Safe Road Trains for the Environment – Trenuri rutiere sigure pentru mediu), proiect finalizat cu succes în anul 2012.

Auto-trenurile SARTRE au inclus un camion în frunte, urmat de trei vehicule Volvo (S60, V60 si XC60) conduse autonom cu viteza de pâna la 90 km/h.

Delphi participa, de asemenea, la proiectul Non Hit Car and Truck, un program national de cercetare din Suedia, în care camioanele Volvo Trucks si Volvo Car Group creeaza urmatoarea generatie de caracteristici de siguranta active si conducere automata.

De peste 70 de ani, Delphi ajuta soferii din întreaga lume sa-si concentreze atentia asupra drumului, prin integrarea functionalitatii sistemelor electronice si de siguranta. In prezent, Delphi ofera o gama larga de tehnologii concepute pentru a oferi soferilor o experienta de sofat mai sigura.

racam-hr

Despre Delphi

Delphi Automotive PLC (NYSE: DLPH) este furnizor de top de sisteme electronice si tehnologii pentru automobile, vehicule comerciale si alte segmente de piata. Operând în centre tehnice, unitati de productie si centre de servicii pentru clienti în 32 de tari, Delphi furnizeaza inovatii pentru lumea reala, care fac produsele mai inteligente, mai sigure, dar în acelasi timp si mai puternice si eficiente. Conecteaza-te la inovatie pe www.delphi.com.

Primul sistem de camere si radar integrat din lume
de la Delphi va fi introdus începând de anul viitor pe autoturismele Volvo 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto