10.19.2021 12:39

Sistem Honda Connect pentru CR-V 2015

Infotainment: Noul sistem informatic si audio Honda Connect

  • Honda Connect ofera comoditate si conectivitate pe drum

 

  • Gama larga de functii prezentate pe ecranul de 7”

 

  • Functii familiare precum „pinch”, „swipe” si „tap”, functii similare dispozitivelor smartphone

 

  • Utilizare usoara a unuia dintre cele mai rapide procesoare dual-core din industrie

 

  • Dotare standard pe toate versiunile CR-V 2015, cu exceptia echiparii de baza

 
Noul sistem Honda Connect va fi dotare standard pe toate versiunile cu exceptia echiparii de baza (Confort), oferind comoditate si conectivitate atunci când sunteti pe drum

Facil si intuitiv în utilizare, sistemul Honda Connect functioneaza cu sistemul Android 4.0.4 – cel mai popular sistem de operare pentru smartphone, si dispune de functii familiare precum „pinch”, „swipe” si „tap”, specifice dispozitivelor de tip smartphone, Ecranul de 7” poate fi personalizat pentru a corespunde preferintelor individuale ale utilizatorilor, fiind disponibile doua „variante” pe care le puteti alege, ce permit utilizatorilor sa îsi personalizeze sistemul. Icoanele cu coduri de culoare se asigura ca navigarea prin meniurile ecranului tactil este rapida si simpla.

Sistemul Honda Connect ofera pasagerilor acces rapid la informatii privind autovehiculul, camera pentru deplasarea în marsarier, muzica, conectivitate Bluetooth pentru telefoanele de tip smartphone. Functiile noului sistem includ: acces la internet, doua aplicatii pre-instalate, Honda App Center, dotare optionala sistem de navigatie prin satelit Garmin, DAB/FM/AM si radio pe internet, interfata telefon si conectivitate Bluetooth, camera pentru deplasarea în marsarier cu instructiuni dinamice; informatii privind autovehiculul precum kilometraj, economie combustibil si timp de deplasare.

Grafica de cea mai buna calitate, operarea rapida sunt posibile cu ajutorul unuia dintre cele mai rapide procesoare din industrie, NVIDIA Tegra 3.

Conectivitate Bluetooth si acces la internet

Noul sistem Honda Connect ofera o conectivitate excelenta pentru ca proprietarii Honda sa fie în siguranta atunci când sunt la volan, pasagerii putându-si conecta telefoanele de tip smartphone la sistemul Hands Free Telephone prin Bluetooth. Sistemul Honda Connect este, de asemenea, MirrorLink-enabled, oferind conectivitate între sistem si telefonul utilizatorului – cu conditia ca acestea sa fie compatibile. Aceasta tehnologie permite utilizatorului sa foloseasca ecranul sistemului Honda Connect pentru a accesa aplicatiile favorite de pe telefon.

De asemenea, pasagerii se pot conecta la internet prin intermediul Smartphone Wi-Fi tethering sau Mobile Wifi Router, permitând acces complet la internet în timp ce va aflati în autovehicul (atunci când autovehiculul este stationar), putând cauta atractiile locale sau putând afla informatii despre punctele de reper din apropierea autovehiculului.

Aplicatii preinstalate

Sistemul este furnizat cu aplicatii preinstalate, altele putând fi descarcate din Honda App Centre.

Aplicatia preinstalata `Aha` permite accesul fara efort la mii de posturi audio – muzica, stiri, podcasts si audiobook – precum si la canale de social media si servicii bazate pe locatie. Interfata Aha, usor de utilizat, ajuta la gasirea unui cont de Twitter sau a actualizarilor privind vremea prin simpla apasare a unui buton. Aplicatia ‚Aha’ include, de asemenea, o cautare a punctelor de interes, ajutând utilizatorii sa localizeze cele mai apropiate restaurante sau hoteluri.

Sistem de navigatie Garmin, optional

Ca dotare optionala, premiatul sistem de navigatie prin satelit Garmin va fi disponibil, integrat complet, în sistemul Honda Connect. Hartile pre-încarcate permit utilizatorilor sa navigheze chiar si în zone fara semnal la telefonul mobil, iar milioanele de puncte de interes faciliteaza gasirea locatiilor dorite.

Instructiunile prin voce privind directia sunt completate de functii avansate de ghidare pentru a îndruma soferii în cele mai provocatoare situatii. Indicarea benzii semnaleaza banda de circulatie adecvata pentru virare, iar imaginile intersectiilor faciliteaza identificarea intersectiilor alese precum si a iesirilor din acestea. Sistemul dispune, de asemenea, de functii în timp real pentru evitarea traficului, de avertizari privind limitarile de viteza, vizualizari 3D ale cladirilor si terenurilor si Eco Routing.

CRV-interior 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto