07.29.2021 8:06

Se implinesc 10 ani de la lansarea Daciei Logan

În urma cu 10 ani, la Palatul Parlamentului, în cadrul unui eveniment pentru presa si personalitati din spatiul public, Dacia lansa modelul Logan berlina.

Unul dintre vehiculele prezentate la lansarea din România din 2 iunie 2004 pe scena a revenit sub lumina bliturilor si a camerelor video din presa, dupa ani. Vehiculul de culoare gri platine, dezvelit pe scena la evenimentul de lansare, a fost prezentat jurnalistilor români si straini care au vizitat Centrul Tehnic de la Titu, în saptamâna 19-23 mai 2014, cu ocazia actiunii ”Dacia Tour”.

Acest circuit prin toate entitatile grupului Renault în România a fost propus jurnalistilor din tara noastra, dar si colegilor lor de breasla din Algeria, Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Franta, Elvetia, Italia, Olanda, Polonia, Marea Britanie, Maroc, Polonia, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia pentru a vedea cum a evoluat prezenta Renault în tara de origine a marcii Dacia.

Jurnalistii au putut atât sa analizeze comparativ Logan berlina faza 1 si noua Dacia Logan, într-o expozitie de gama, cât si sa ruleze cu cele doua modele pe pistele de Titu, pentru a constata ce îmbunatatiri au fost aduse la nivelul prestatiilor pentru client pe noul model sedan al gamei Dacia. Un arc peste timp care le-a facut placere participantilor la eveniment, surprinsi sa constate ca, dupa 10 ani de zile, vedeta Dacia Logan straluceste ca si cum ieri ar fi iesit de pe banda de montaj de la Mioveni.

Logan-2004

Despre Automobile Dacia

Dacia este principalul producator de automobile din România.
Obiectivul Dacia este acela de a produce o gama de vehicule robuste, fiabile si accesibile pentru clientii români si straini, la standarde de calitate Renault.
Calitatea produselor Dacia este recunoscuta la nivel international. În cadrul sondajelor realizate de institute si publicatii de specialitate, clientii Dacia se declara foarte satisfacuti în legatura cu calitatea masinilor Dacia.
Dacia este a doua marca a Grupului Renault. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto