10.20.2021 0:30

Rezultatele financiare Goodyear

Goodyear se pregateste sa anunte rezultatele financiare pentru cel de-al III-lea trimestru al anului 2012

Goodyear Tire & Rubber Co. va raporta rezultatele financiare pentru cel de-al III-lea trimestru al anului 2012 vineri, 26 octombrie, anuntul oficial fiind urmat de o conferinta telefonica a investitorilor programata la orele 8:30 a.m., ora Akron, Statele Unite.

La conferinta telefonica vor participa Richard J. Kramer, presedinte si CEO, si Darren R. Wells, vice-presedinte executiv si CFO.

Cu aproximativ 45 de minute înainte de începerea conferintei telefonice, compania va posta informatiile financiare din raport, precum si alte informatii conexe, pe site-ul dedicat relatiilor cu investitorii: http://investor.goodyear.com.

Investitorii, membri ai mass media si alte persoane interesate pot accesa conferinta telefonica pe site sau apelând la numarele de telefon (706) 645-4847 sau (706) 758-3307 înainte de 8:25 a.m. în data de 26 octombrie.  O copie înregistrata va fi disponibila în cursul aceleiasi zile telefonând la (404) 537-3406, cu ID-ul de acces pentru conferinta 40209438.  Copia va fi de asemenea disponibila pe site.

Goodyear este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume. Are aproximativ 72.000 de angajati si îsi fabrica produsele în 53 de unitati de productie din 22 de tari peste tot în lume. Cele doua centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvolta produse si servicii de ultima generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performanta în aceasta industrie. Pentru mai multe informatii despre Goodyear si produsele sale, vizitati www.goodyear.com/corporate 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto