10.17.2021 13:32

Renault ZOE – mobilitate 100% electrica accesibila

  • Renault ZOE, 100% electric, este disponibil de astazi în România

 

  • Preturile de lista pornesc de la 16.855 Euro (fara TVA) pentru versiunea LIFE. Pretul pentru închirierea bateriei începe de la 79 Euro/luna

 

  • Renault ZOE completeaza gama de vehicule electrice Renault, alaturi de Kangoo Z.E. si Twizy

 

  • ZOE propune cea mai buna autonomie din categorie, pentru un vehicul de serie: 210 km (ciclu NEDC)

 

  • Renault ZOE se livreaza împreuna cu un cablu de reîncarcare care suporta o putere de pâna la 43 kW (borna trifazata 32 A), ce asigura o încarcare completa în interval de o jumatate de ora

 

 

Renault ZOE înglobeaza expertiza tehnologica Renault Zero Emissions într-un produs de serie accesibil si 100% electric. ZOE este un reprezentant al noii mobilitati electrice, perfect compatibil cu ritmul alert al vietii citadine. Începând de astazi, modelul completeaza coerent gama Renault Z.E. în România alaturi de Kangoo Z.E. si Twizy

Renault ZOE reprezinta vârful de lance al tehnologiei Z.E. (zero emisii) si al inovatiei Renault.

Conceput ca vehicul 100% electric, ZOE seduce printr-un design exterior fluid si minimalist, în timp de ambianta interioara inspira relaxare si stare de bine, pentru un condus cât mai confortabil.Veritabil concentrat de tehnologie, pe parcursul proiectarii modelului s-au depus peste 60 de brevete de inovatii, ce vizeaza usurinta utilizarii, autonomia si conectivitatea.

Experienta la bordul Renault ZOE este inedita, placuta, confortabila. Motorul electric sincron cu rotor bobinat, cu o putere de 65 kW, furnizeaza instantaneu cuplul maxim de 220 Nm. Acceleratiile si reprizele sunt energice înca de la turatii joase. Linistea în timpul rularii si acceleratia liniara fac ca timpul petrecut la volan sa fie mai placut.

Renault ZOE este vehiculul electric de serie cel mai performant din lume în ceea ce priveste autonomia, datorita sistemului exclusiv „Range OptimiZEr ” care permite cresterea autonomiei modelului cu 25%.

Cu o arie de actiune care variaza între 100 km si 150 km în functie de stilul de condus si de conditiile meteo, Renault ZOE are cea mai ridicata autonomie din categoria sa. Aceasta performanta este posibila cu ajutorul sistemului „Range OptimiZEr” care echipeaza toate versiunile Renault ZOE si careregrupeaza 3 inovatii tehnice majore:

– sistemul de recuperare a energiei la frânare, de ultima generatie

– pompa de caldura ce ofera un confort termic excelent în interior, pastrând autonomiavehiculului

– anvelopele EnergyTM E-V, o inovatie dezvoltata de Renault si Michelin, notata cu calificativul maxim A, pentru rezistenta la rulare aderenta pe sol umed.

Zoe 2

Perfect pentru zonele urbane, ZOE este si un vehicul care ofera un grad crescut de siguranta. Modelul a obtinut 5* la testele internationale EuroNCAP, si totodata punctajul maxim pentru siguranta pietonilor.

În România, Renault ZOE este disponibil în doua versiuni: ZEN si LIFE. Preturile de lista pornesc de la 16.855 Euro (fara TVA) pentru versiunea LIFE si 17.742 Euro pentru versiunea ZEN, la care se adauga costul lunar de închiriere al bateriei.

Zoe 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto