- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Renault a investit 250.000.000 Euro la Dacia pentru productia noilor modele

Posted By Florin Morariu On 18 octombrie 2012 @ 12:27 In Articole | No Comments

Uzina Vehicule si Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia au beneficiat de o serie de modificari si adaptari industriale pentru introducerea în fabricatie a noilor modele, Logan, Sandero si Sandero Stepway, lansate la sfârsitul lunii septembrie, la Salonul auto de la Paris.

Compusa din patru mari departamente: Presaj, Caroserie, Vopsitorie si Montaj, Uzina Vehicule Dacia asigura activitatea de productie a modelelor din gama Dacia: Logan, Sandero, Sandero Stepway, Duster si Logan MCV cu ajutorul a peste 8.000 de salariati.

Cadenta zilnica a uzinei este de 1.390 de vehicule. Odata cu intrarea în fabricatie a noilor modele, Logan, Sandero si Sandero Stepway, în toate departamentele au fost implementate dispozitive si instalatii industriale noi.

Cladirea în care se desfasoara activitatea de Presaj a fost extinsa pentru a putea adaposti o linie noua de prese. În plus, a fost instalata o noua linie de decupare a tablei în flanuri (bucatile de tabla care sunt ulterior ambutisate/presate si transformate în piese de caroserie).

Citeste articolul integral pe Money.ro [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/articole/renault-a-investit-250-000-000-euro-la-dacia-pentru-productia-noilor-modele.html

URLs in this post:

[1] Citeste articolul integral pe Money.ro: http://www.money.ro/renault-a-investit-250-mil-euro-la-dacia-pentru-productia-noilor-modele_1231090.html

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.