10.22.2021 16:37

Renault a investit 250.000.000 Euro la Dacia pentru productia noilor modele

Uzina Vehicule si Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia au beneficiat de o serie de modificari si adaptari industriale pentru introducerea în fabricatie a noilor modele, Logan, Sandero si Sandero Stepway, lansate la sfârsitul lunii septembrie, la Salonul auto de la Paris.

Compusa din patru mari departamente: Presaj, Caroserie, Vopsitorie si Montaj, Uzina Vehicule Dacia asigura activitatea de productie a modelelor din gama Dacia: Logan, Sandero, Sandero Stepway, Duster si Logan MCV cu ajutorul a peste 8.000 de salariati.

Cadenta zilnica a uzinei este de 1.390 de vehicule. Odata cu intrarea în fabricatie a noilor modele, Logan, Sandero si Sandero Stepway, în toate departamentele au fost implementate dispozitive si instalatii industriale noi.

Cladirea în care se desfasoara activitatea de Presaj a fost extinsa pentru a putea adaposti o linie noua de prese. În plus, a fost instalata o noua linie de decupare a tablei în flanuri (bucatile de tabla care sunt ulterior ambutisate/presate si transformate în piese de caroserie).

Citeste articolul integral pe Money.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto