- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - https://www.auto-business.ro -

Reducerea consumului si emisiilor si cresterea gradului de confort

Posted By Florin Morariu On 12 martie 2014 @ 23:55 In Articole | 2 Comments

Delphi Automotive PLC (NYSE: DLPH) furnizeaza pentru noul California T tehnologii care sa asigure un confort sporit si sa reduca consumul de combustibil si emisii.

Fiind un partener pe termen lung pentru Ferrari, Delphi furnizeaza componente cheie pentru noul automobil convertibil cu hardtop al producatorului auto, expus saptamâna trecuta la Geneva Motor Show.

Confort optim pentru toti pasagerii

Folosind software cu algoritm pentru îmbunatatirea confortului, sistemul Delphi de încalzire dual-zone cu greutate redusa, instalatia de ventilatie si aer conditionat (HVAC), condensatorul si compresorul compact variabil, ajuta la crearea unui mediu confortabil pentru pasagerii Ferrari, fara a periclita performanta motorului.

Sistemul optimizat de distributie a tensiunii si semnalului  

Delphi a dezvoltat sistemul complet de alimentare si distributie de semnal, care permite o buna functionare a sistemelor electrice si electronice cu care este echipat noul California T. Datorita capacitatii sistemelor sale complete, Delphi a furnizat un sistem optimizat, care include sisteme de cablaje si componente electrice, care este mai usor si continua sa contribuie la reducerea emisiilor si consumului de carburant.

California T este cel mai nou model dintr-o lunga serie de vehicule Ferrari, care este echipat cu tehnologii avansate Delphi. Pentru a satisface standardele de înalta performanta si calitate ale Ferrari, Delphi a lucrat cu Ferrari înca din anii 1990 la dezvoltarea si proiectarea unui sistem de climatizare complet precum si la sistemele de arhitectura electrica/electronica a vehiculului.

Ferrari California T LD [1]

Despre Delphi

Delphi Automotive PLC (NYSE: DLPH) este furnizor de top de tehnologii pentru piata de automobile si vehicule comerciale. Cu sediul central în Gillingham, Marea Britanie, Delphi opereaza centre tehnice majore, unitati de productie si centre de servicii pentru clienti în 32 de tari, cu sediul regional în Bascharage, Luxemburg; Sao Paulo, Brazilia; Shanghai, China si Troy, Michigan US. Delphi ofera inovatii pentru lumea reala, cu tehnologii pentru masini si camioane mai inteligente si mai sigure, precum si mai puternice, eficiente si conectate. 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: https://www.auto-business.ro

URL to article: https://www.auto-business.ro/articole/reducerea-consumului-si-emisiilor-si-cresterea-gradului-de-confort.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2014/03/Ferrari-California-T-LD.jpg

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.