05.16.2022 16:12

Range Rover Evoque in Transilvania

Cluj-Napoca, 08 Decembrie 2011 – Autosincron, dealer oficial Land Rover în Cluj, anunta lansarea oficiala a noului model Range Rover Evoque.


Range Rover Evoque este lansat oficial in Transilvania

Cluj-Napoca, 08 Decembrie 2011 – Autosincron, dealer oficial Land Rover în Cluj, anunta lansarea oficiala a noului model Range Rover Evoque.

Range Rover Evoque este primul autovehicul nascut din mediul pentru care a fost creat, înglobând luxul, tehnologia si arta urbana asa cum nimeni nu a mai facut-o pâna acum. Evoque este masina care se potriveste perfect oricarui peisaj, de la structuri ultramoderne, zone rezidentiale, cladiri de epoca si pâna la cartiere industriale pline de grafitti-uri. Este o prezenta unica în orice context urban si nu numai.

Range Rover Evoque este disponibil în doua variante de caroserie: coupe si cinci usi si doua versiuni de motorizare: 2.2l D (150CP si 190CP) si 2.0l (240CP). La interior posibilitatile de personalizare sunt multiple, acesta putând fi configurat în functie de personalitatea fiecarui client. Unic în segmentul SUV compact, Range Rover Evouqe permite clientilor sa-si aleaga un interior generos, tapitat cu cea mai fina piele, cusuta cu fir dublu, oferind o finisare de lux pe toata suprafata bordului, scaune si usi. Pentru a evita o abordare traditionala, Range Rover Evoque ofera clientilor spre alegere trei teme de design: contemporanul “Pure”, elegantul “Prestige” si sportivul “Dynamic”.

Range Rover Evoque este si cel mai mic, usor si eficient Range Rover produs vreodata. Masina poate fi configurata cu sofisticatul sistem Adaptive Dynamics ce foloseste cel mai performant sistem de suspensii MagneRideTM pentru a oferi un nivel superior de siguranta, agilitate si manevrabilitate pe sosea.

Pretul de pornire al noului model Range Rover Evoque este de 28.890 Euro (fara TVA), pentru versiunea Evoque 2.2 l, eD4 ,150 CP, Pure, cinci usi, pentru o dotare standard de exceptie: 7 airbag-uri, ABS, ESP, jante de aliaj 17”, tapiterie piele, dublu climatronic, senzori de parcare spate, pilot automat si un display multifunctional de de 5”.

Pentru mai multe informatii legate de Land Rover Range Rover în Cluj-Napoca va rugam sa contactati: Raluca Sâmpalean, Marketing Autosincron Cluj-Napoca – raluca.cone@inter-auto.ro

www.autosincron.comwww.autosincron.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto