01.29.2022 0:50

Probleme cu productia de masini in Italia

Productia de automobile in Italia incepe sa semene cu cea din Marea Britanie a aniilor ’70, si ar putea avea consecinte grave pentru lucratorii auto italieni.Prima incarcatura de Fiat 500L tocmai a sosit in Statele Unite ale Americii din Serbia.

2014-fiat-500l-trekking-12_0


De ce Serbia? Initial, Sergio Marchionne, seful Fiat, a vrut sa-l faca la fabrica Mirafiori din Torino. Cu toate acestea, unele sindicate italiene, care locuiesc in acelasi univers locuit candva de Arthur Scargill, au promis un val de greve, spunand ca lucratori au fost amenintati de noi practici de lucru.

14fiat500l_frtlt1
In 2010, Marchionne a ajuns la capatul rabdarii, si a anuntat ca productia se muta in Serbia. Rezultatul este ca muncitorii italieni pierdut sansa de a face 190.000 de masini pe an.
De exemplu, in luna martie, a existat o greva de o luna a soferilor de transport de masini. In timpul grevei, un militant
Fiat , FIOM, inceput o greva separat, dar a aflat ca membrii sai au fost deja concediati. Uniunea a plans apoi cu amaraciune ca ar trebui sa amane propria greva.

2014 Fiat 500L Lounge
Cu toate acestea, majoritatea italienilor sunt bizar de constienti de situatia lor. Asa cum a spus odata un actor de comedie italiana Italia este clasata pe locul 49 in libertatea presei, dar nu ai de unde sa stii daca ai stii, nu ar fi numarul 49.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto