07.29.2021 21:20

Primaria scoate bani pentru masinile care dau in gropi

14.600 de lei din bugetul local vor fi platiti unei societati de asigurari de catre primarie pentru starea proasta in care se gasea Bd. Muncii in 2010. Anul trecut municipalitatea a achitat 28.000 de lei intr-o speta asemanatoare.

 

Strada memorandumului 2

Instantele clujene obliga administratia locala sa plateasca daune unei societati de asigurari care a achitat, la randul ei, daune unui clujean care si-a accidentat masina pe traseul liniei de tramvai de pe Bd. Muncii, acum patru ani, pentru ca primaria nu a reparat sau a semnalizat corespunzator gropile din carosabil.

Nu este prima data cand primaria plateste despagubiri celor care despagubesc avariile la autoturisme implicate in accidente generate de starea proasta a strazilor din oras. Anul trecut, administratia locala a fost nevoita sa achite peste 28.000 de lei, tot catre Omniasig Vienna Insurance Group, pentru un accident de pe strada Lombului produs in 20 iulie 2009, tot generat de starea proasta a carosabilului. Fiind vorba tot despre despre o sentinta irevocabila, Serviciul Juridic-Contencios si Direcţia Economica a primariei a propus asumarea platii celor peste 28.000 de lei catre firma de asigurari.

00003743_large

Citeste mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto