05.16.2022 14:30

Porsche 918 Spyder

Porsche 918 Spyder hibrid super sport intra in scena

Cu putin timp inainte de livrarea primelor vehicule, Porsche 918 Spyder isi depaseste propriile valori de referinta.

Marcand succesul ultimelor retusuri de tuning, modelul super sport este acum chiar mai capabil sa-si demonstreze performantele de viteza.

Fiind dotat cu pachetul Weissach de optimizare a greutatii, Porsche 918 Spyder accelereaza acum de la zero la 100 km/h in numai 2,6 secunde (-0,2 secunde), de la zero la 200 km/h in 7,2 secunde (-0,5 secunde) si depaseste limita de 300 km/h dupa 19,9 secunde (-2,1 secunde).

porsche-spyder

In acest moment putem spune ca am folosit toate optiunile disponibile pentru a impulsiona modelul 918 Spyder, lucrand la el pana in ultimul minut pentru a obtine rezultatele dorite„, a subliniat Dr. Frank-Steffen Walliser, Senior Vice President 918 Spyder.

De asemenea, imbunatatirile aduc beneficii in ceea ce priveste performantele electrice livrate de modelul hybrid super sport. Cele doua motoare electrice de pe puntile fata si spate permit modelului 918 Spyder sa accelereze de la zero la 100 km/h in 6,2 secunde, fara a produce emisii.

Aceasta performanta marcheaza o reducere cu sapte zecimi de secunda fata de timpul obtinut anterior modificarilor. Gratie pachetului Weissach, timpul de sprint electric este redus la 6,1 secunde.

Spyder

Citeste articolul integral pe Auto.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto