01.26.2022 7:47

Peugeot 108 dezvaluit inainte de Salonul auto Geneva

Noul Peugeot 108 se doreste a fi una dintre cele mai usoare si mai eficiente masini din clasa sa, atunci cand va fi scos la vanzare in luna iulie, in urma unei dezvaluiri la Salonul de la Geneva.

randare_peugeot_108

Constructorul francez isi propune sa ofere o gama de motoare ultraeficiente, cu trei cilindri, si o greutate proprie la fel de scazuta 840 kg. Modelul va fi produs din nou alaturi de versiunile Toyota si Citroen in Republica Ceha.

Avand o lungime de 3.47m si 1,6 m latime, noul 108 hatchback vine in ambele forme trei usi si cu cinci usi, cu adaugarea unei versiuni decapotabile, care are un acoperis textil roll-back, si se poate comanda si cu o trapa standard. Peugeot spune ca acoperisul decapotabil alimentat electric este de 80 cm latime si 76 cm lungime si poate fi deschis in etape.

Stilul noii masini este mult mai sofisticat si lustruit decat modelul precedent, asa cum se cuvine, incercarea Peugeot de a fi vazut ca un competitor mult mai de lux si premium de pe piata auto de masa. Toate motoarele pe benzina au unitati de trei cilindri. Motoare diesel, in special in forma EU6, sunt acum prea scumpe pentru a fi utilizate în entry-level la masinile de oras si este putin probabil sa fie rentabil.

Mail multe detalii si poze aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto