10.17.2021 12:37

Parc auto nou pentru One CS Distribution

Inca o flota pentru Autoworld: One CS Distribution si-a reinnoit parcul auto cu Autoworld Volkswagen

22 de utilitare Volkswagen Crafter, 18 furgoane, 4 platforme sasiu si 8 autoturisme: 6 VW Jetta si 2 VW Polo au fost livrate de catre Autoworld companiei One CS Distribution.

Compania care activeaza din 2013 in domeniul distributiei si logisticii a ales sa isi reinnoiasca parcul auto cu Autoworld in conditiile unui parteneriat avantajos, pe partea de vanzare, servisare si finantare.

Autoworld Volkswagen mai bifeaza o reusita pe segmentul flote companii: 22 de utilitare Volkswagen Crafter, 18 furgoane, 4 platforme sasiu si 8 autoturisme fac parte acum din parcul logistic al companiei One CS Distribution.

Compania cu capital 100% romanesc are acoperire nationala si distribuie pe piata din Romania branduri de top si un portofoliu larg de produse cu renume international. Numara peste 4.500 de clienti din retail si peste 320 magazine de tip cash & carry, hypermarket, supermarket si discounter.

Pentru noi, One CS Distribution, o companie in continua dezvoltare si expansiune pe segmentul distributiei si a operatiunilor logistice, reinnoirea parcului auto reprezinta o investitie in imagine, siguranta si fiabilitate prin asocierea cu brandul Volkswagen si cu Autoworld, un jucator important de pe piata auto” Cristian Diviricean, Director General ONE CS Distribution

Contractul incheiat intre cei doi parteneri, Autoworld si One CS Distribution asigura conditii reciproc avantajoase, atat pe partea de sales, cat si pe after-sales. De asemenea, Porsche Romania a fost si de data aceasta, un partener de incredere, oferind conditii avatajoase de pret si livrare rapida.

Crafter

Autoworld este prezent pe piata auto din anul 1990. Este dealer Volkswagen si Audi si leader pe piata locala de autovehicule noi cu o cota de 26,55%. Autoworld pune accentul pe profesionalism si performanta, dovada fiind si distinctiile obtinute la nivel international – Volkswagen Service Quality Award 2013 – Dresda, si Locurile 2 si 3 la  obtinute la Audi Twin Cup in 2012 si 2013  de catre echipa de service Autoworld Audi.

Potrivit top managementului companiei clujene “Anul 2014 este  un an in care Autoworld acorda o atentie sporita segmentului flote companii. Suntem onorati ca One CS Distribution ne-a ales pe noi ca partener pentru a-si reinnoi parcul auto. Suntem convinsi ca acesta nu este decat inceputul unei colaborari excelente si pe viitor.
Autoworld, excelenta prin pasiune.

Autoworld

Contact: Gabriela Marginean, Specialist Marketing & PR; e-mail: gabriela.marginean@autoworld.ro; tel.: 0732-980.980 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto