09.22.2021 17:15

O noua gama de GPS-uri

Mio Technology lanseaza în România noua gama de GPS-uri Spirit cu actualizari gratuite pe viata ale hartilor

Noile dispozitive GPS sunt disponibile la preturi începând de la 399 lei

Modelele Mio Spirit 4970 LM de 4,3 inci si Mio Spirit 6970 LM de 5 inci sunt echipate cu cea mai noua tehnologie de monitorizare a traficului – TMC

Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, lanseaza noua gama de echipamente GPS, Mio Spirit 2014. Toate dispozitivele noi sunt echipate cu serviciul de actualizare gratuita a hartilor, Lifetime Map Update (LMU), care permite clientilor sa beneficieze de pâna la 4 actualizari pe an, pe toata durata de viata a GPS-urilor.

Noua gama Spirit 2014 include 7 modele: Mio Spirit 4900 LM, Mio Spirit 4950 LM, Mio Spirit 4970 LM (ecran cu diagonala de 11 cm / 4,3 inci), alaturi de Mio Spirit 6900 LM, Mio Spirit 6950 LM, Mio Spirit 6970 LM si Mio Spirit 6970 LM Truck (ecran cu diagonala de 13 cm / 5 inci).

Seria Mio Spirit 2014, cu cele 7 modele disponibile, acopera o multitudine de nevoi ale soferilor, fiind în acest moment cea mai extinsa gama de dispositive GPS existenta pe piata. Functionalitatile pe care le ofera, de la asistenta în gasirea unui loc de parcare la TMC, informatii din trafic sau redarea de continut multimedia, fac din noile dispozitive instrumente perfecte pentru calatorii fara surprize. În plus, toate modelele includ actualizari gratuite ale hartilor pe viata,” a declarat Mariusz Manowski Director General CEE Mio Technology.

Mio_Spirit_6970_LM_front

Actualizari gratuite pe viata

Informatiile din trafic si reteaua rutiera se modifica permanent. Serviciul “Lifetime Map Update” ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si actualiza gratuit hartile pe toata durata de functionare a GPS-urilo Mio, fara niciun cost suplimentar. Utilizatorii vor primi cele mai recente harti, updatate de 4 ori pe an, astfel încât vor fi mereu la curent cu noutatile din trafic si nu vor avea surprize neplacute.

Mio_Spirit_6970_LM

Rute Optimizate

Functia “IQ RoutesTM” foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi pentru a optimiza ruta calculata, astfel încât utilizatorii sa calatoreasca mai rapid si mai eficient în orice moment al zilei. În acelasi timp, modulul perfectionat “LearnMe Pro™” monitorizeaza si retine stilul de condus al utilizatorului, oferind rute personalizate în functie de preferinte. Totodata, soferii pot vizualiza patru rute diferite pe ecran: cele mai rapide, mai scurte, mai usoare sau economice, acestia având optiunea de a selecta ruta care se potriveste cel mai bine fiecarei situatii.

Toate dispozitivele din gama Mio Spirit 2014 dispun de functia de „Asistenta la parcare”, GPS-urile afisând automat o lista de parcari disponibile, pe o raza de 1 km în jurul destinatiei. În plus, toate GPS-urile Mio Spirit 2014 ofera asistenta pentru încadrarea pe banda corecta a drumului, vizualizare 3D, ghidare în tuneluri si informatii despre rutele selectate.

Vârfurile de gama, modelele Mio Spirit 4970 LM (cu ecran de 4,3 inci) si Mio Spirit 6970 LM (cu ecran de 5 inci) permit apelarea în mod hands-free, fiind echipate cu bluetooth, astfel încât navigatorul sa poata fi utilizat ca înlocuitor pentru car-kit si ofera informatii în timp real despre blocajele în trafic, prin utilizarea celei mai noi tehnologii de monitorizare a traficului – TMC.

Pentru prima data de la lansarea navigatoarelor Spirit, Mio pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de a achizitiona un produs ce ofera harti cartografiate pentru conducatorii de vehicule de mari dimensiuni – camion, rulota,cisterne.

Noua gama de dispozitive de navigatie prin GPS, Mio Spirit 2014, este disponibila pe piata din România la preturi care încep de la 399 lei.

Despre Mio Technology

Mio dezvolta si promoveaza produse ce le permit utilizatorilor sa beneficieze de cele mai noi dezvoltari tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondata în mai 2002 si desfasoara operatiuni pe pietele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia si Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajati în întreaga lume si îsi comercializeaza produsele în peste 38 de tari.
Produsele Mio sunt distribuite în România prin AROBS Transilvania Software, companie specializata în furnizarea de solutii IT, înfiintata la Cluj-Napoca în 1998. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto