09.22.2021 18:12

Noul Seat Leon Cupra

Seat a publicat primele imagini si informatii oficiale cu cea mia puternica versiune de serie Leon Cupra. Aceasta este disponibila in varianta cu cincin usi sau cu trei usi.

noul-seat-leon-cupra-oficial-9

Versiune sportiva a spaniolului Seat Leon, Cupra, este echipat cu un motor de 2,0 litri pe benzina in doua variante de putere- 265 CP si 280 CP, iar cuplul maxim se cifreaza la 350 NM indiferent de versiune. Puntea din fata sustine puterea, unde un diferential blocabil face in asa fel incat nici unul dintre cei 265 sau 280 CP sa nu se risipeasca prin alunecari ale pneurilor.

noul-seat-leon-cupra-oficial-4

noul-seat-leon-cupra-oficial-5

noul-seat-leon-cupra-oficial-6

Seat Leon Cupra poate fi echipat cu o cutie de viteze manuala,fie cu o cutie automata DSG. Cutia DSG accelereaza de la zero pana la 100 km/h in 5,7 secunde , cu 0,7 secunde mai repede decat un Volswagen Golf 7 GTI cu 230 CP. In versiune standard echipamentele includ farurile-LED, directie adaptativa, sistemul de control dinamic al sasiului, diferentialul blocabil pentru puntea din fata, un sistem de franare imbunatatit si un ser de jante de 18 inci.

Pe exterior are un kit aerodinamic discret, iar la interior scaune sport imbracate in Alcantara si sistem multimedia cu ecran color de 5,8 inci.

noul-seat-leon-cupra-oficial-1

noul-seat-leon-cupra-oficial-11

 

 

Sursa articolului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto