11.29.2021 3:14

Noul Range Rover Sport

Cel mai rapid, agil si mai dinamic Land Rover construit vreodata

Noul Range Rover Sport reprezinta o interpretare noua, moderna a modelului anterior si completeaza portofoliul Range Rover, alaturi de modelul Evoque si vârful de lance, Range Rover.

Noul model Range Rover Sport ofera o dinamica on-road remarcabila, dublata de o capacitate de adaptare la toate tipurile de teren, la cele mai înalte standarde. Acesta propune clientilor nu doar un exterior mai robust si mai puternic, ci si un interior mai luxos si mai flexibil, fiind prevazut cu optiunea de suplimentare a scaunelor, 5+2.

Suspensia din aluminiu si elementele tehnologice inovatoare ale sasiului fac ca noua arhitectura a modelului Range Rover Sport sa fie mai usoara cu pâna la 420 Kg. Acest lucru modifica dinamica vehiculului, permitându-i sa îmbine cu succes o manevrabilitate excelenta cu un confort exceptional, oferind un mix unic de lux si dinamism si o experienta de condus completa, reducând, în acelasi timp, emisiile de CO2 la 194 grame/Km.

Construind pe baza succesului vârfului de lance al gamei – Noul Range Rover – cel mai recent model Range Rover Sport este dotat, de asemenea, cu o gama generoasa de noi tehnologii, care contribuie la transformarea performantei, rafinamentului si a capabilitatilor sale”, declara John Edwards, Director Global Land Rover.

 

Design: indraznet, puternic si robust

Noul Range Rover Sport are un design exterior îndraznet si contemporan, oferindu-i un caracter puternic si robust, care îl pozitioneaza între modelele Range Rover si Evoque, datorita ADN-ului comun al design-ului.

Interior modern si luxos

Un reper de stil în segmentul sau, interiorul noului Range Rover Sport ofera o combinatie unica de sportivitate si lux, cu linii ferme, elegante, materiale de cea mai înalta calitate. Arhitectura interioara este desavarsita prin detalii luxoase si fine, executate cu maiestrie.

Clientii Noului Range Rover Sport au posibilitatea de a alege între 5 tipuri de motorizari: doua motorizari supraalimentate, pe benzina (V8, 5.0 litri, 510 CP si noul V6 3.0 litri, 340 CP) si trei motorizari diesel (TDV6, 3.0 litri 256 CP, SDV6, 3.0 litri 292 CP si SDV8 4.4 litri, 339 CP). În plus, un motor diesel hybrid, inovator si extrem de eficient, va fi disponibil în acest an.

RRS_Cluj

Land Rover prin Autosincron SRL – Cluj Napoca, Calea Turzii nr. 152
tel.: 0743.332.743, 0741.333.750; e-mail: landrover@autosincron.com; www.autosincron.com 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto