06.24.2021 12:07

Noul Mercedes Citan

Extrem de performant, cu un design compact potrivit pentru oras – Mercedes-Benz introduce în portofoliul sau, pentru prima data, un nou autovehicul comercial usor cu destinatie urbana


Noul Citan – Autovehiculul comercial usor cu destinatie urbana  de la Mercedes-Benz

·    Noul Mercedes-Benz Citan: un autovehicul puternic pentru oras
·    Distinctiv, design aparte marca Mercedes-Benz
·    Un autovehicul Mercedes-Benz complet din toate punctele de vedere
·    Individualitate sporita, gama variata de servicii
·    Premiera la Salonul International de Autovehicule Comerciale din septembrie 2012

Extrem de performant, cu un design compact potrivit pentru oras – Mercedes-Benz introduce în portofoliul sau, pentru prima data, un nou autovehicul comercial usor cu destinatie urbana. Mercedes-Benz Citan se remarca prin performanta sporita si habitaclul specific.

Noul Mercedes-Benz Citan: un operator puternic pentru oras

Termenul Citan desemneaza un operator puternic, caracterizat ca fiind un specialist de calibru mare în domeniul logisticii urbane. Autovehiculul destinat mediului urban este construit pentru a raspunde perfect nevoilor specifice sectoarelor comerciale, industriale si de service: un compartiment mare pentru încarcaturi într-un design compact, atribute specifice Mercedes-Benz printre care individualitate, dinamica, manevrabilitate, siguranta si calitate, în combinatie cu eficienta consumului de combustibil si nivelul scazut de emisii de CO2.

Distinctiv, design-ul aparte Mercedes-Benz

Design-ul excelent al noului Citan, specific Mercedes-Benz, aduce un aer proaspat în rândul autovehiculelor comerciale usoare cu destinatie urbana. De la grila radiatorului pâna la faruri, barele de protectie si capota, nu exista niciun dubiu ca Citan este un Mercedes-Benz, chiar si fara steaua caracteristica.

alt

Un autovehicul Mercedes-Benz complet din toate punctele de vedere

Noul Citan se remarca prin usurinta manevrarii, interior, materiale si fabricatie ce raspund standardelor ridicate cu care ne-au obisnuit autovehiculele comerciale usoare de la Mercedes-Benz. Citan a fost dezvoltat si testat conform acelorasi standarde ale fratilor mai mari, Mercedes-Benz Sprinter si Vito si se potriveste perfect cu aceste autovehicule din toate punctele de vedere. Acest lucru se reflecta nu numai în robustetea noului Citan, dar si în dinamica si siguranta de care da dovada: Citan ofera în aceeasi masura agilitate si confort, în stilul specific Mercedes-Benz. Ca si în cazul tuturor celorlalte modele Mercedes-Benz, siguranta este o trasatura standard, cu sistemul ESP ca parte integranta din echipamentul de baza al tuturor versiunilor. O gama variata de motoare diesel sau pe benzina economice si cu emisii scazute raspunde oricarei categorii de nevoi în ceea ce priveste dinamica în condus.

Individualitate sporita, gama variata de servicii

Individualitatea este o trasatura definitorie a autovehiculelor comerciale usoare de la Mercedes-Benz. Noul Citan va fi disponibil în variante furgon, pentru transport de persoane si Mixto, în mai multe versiuni de lungime si greutate. De asemenea, acesta poate fi adaptat în numeroase variante pentru fiecare mod specific de utilizare.

alt

Cumparatorii Citan-ului se vor putea bucura de expertiza si serviciile complete ale autovehiculelor comerciale usoare Mercedes-Benz: noul autovehicul comercial usor cu destinatie urbana va fi oferit cu un portofoliu extins de servicii profesioniste.

Premiera publica la Salonul International de Autovehicule Comerciale din septembrie 2012

Noul Mercedes-Benz Citan va fi lansat în toamna lui 2012. Acesta va fi dezvaluit publicului în septembrie, în cadrul Salonului International de Autovehicule Comerciale din Hanovra.

sursa: www.media.mercedes-benz.ro sau www.mercedes-benz.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto