01.23.2022 12:41

Noul Lamborghini Gallardo LP560-4 este mai… ascuțit

Pe scurt, cei de la Lamborghini au luat un Gallardo din mulțimea celor 13.000 de unități care au ieșit până acum pe poarta fabrici Sant’Agata și l-au făcut… mai ascuțit. Presupunem că deja ți-ai format propria opinie și probabil te întrebi dacă acest facelift era necesar. Dar, în cazul de față, chiar nu are rost să ne gândim dacă noul Gallardo este mai frumos sau mai urât decat predecesorul său.

Partea din față prezintă acum diferite forme triunghiulare și trapezoidale, pe care producătorul le descrie drept „tipice limbajului de design Lamborghini”. Ca primă impresie, noul Gallardo pare mai lat și mai impunător, cu prize de aer mai mari în față, jante noi de 19 țoli și o priză de aer mai lată în spate, pentru o aerodinamică mai bună.

Opționalele sunt în număr mic deocamdată și includ doar un „Syle Package” ce adaugă o vopsea neagră lucioasă pe partea inferioară a spoilerului față și pe grile.

Nu ți se pare destul de strident? Programul de personalizare al Lamborghini, pe numele său „Ad Personam”, te va lăsa să o iei razna (împreună cu contul tău bancar), oferindu-ți posibilitatea de a adăuga alte nuanțe la interior și la exterior.

Citeste articolul integral pe topgear.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto