11.29.2021 2:45

Noul Jaguar XF in Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, 08 decembrie 2011 – Astazi, Autosincron prezinta în cadrul unui eveniment special noul Jaguar XF.


Noul Jaguar XF disponibil prin Autosincron
 
Cluj-Napoca, 08 decembrie 2011 – Astazi, Autosincron prezinta în cadrul unui eveniment special noul Jaguar XF.

Noul model Jaguar XF introduce câteva inovatii, dintre care noua motorizare de 2.2l diesel, 190 CP, cutia automata cu opt rapoarte (în loc de sase, cum era pâna acum) si sistemul “stop/start” sunt cele mai importante. Aceste inovatii, conjugate, aduc pentru marca Jaguar rezultate notabile, înregistrându-se o scadere considerabila a consumului de carburant, fara a dauna însa performantelor sportive, specifice modelelor Jaguar.

Considerat a fi una dintre cele mai sportive limuzine din lume, modelul Jaguar XF a fost lansat în anul 2008, ajungând sa fie printre cele mai premiate masini din clasa sa, cu peste 50 de premii câstigate în intreaga lume. Dintre acestea, amintim doar câstigarea, patru ani consecutiv, a premiului “Best Executive Car”.

Cu o istorie de peste 75 de ani, marca Jaguar s-a facut remarcata în industria auto prin inovatie, sportivitate si, nu în ultimul rând, prin design, modelul E-Type fiind considerat cea mai frumoasa masina din toate timpurile.

Noul Jaguar XF este disponibil în showroom-ul Autosincron, situat pe Calea Turzii nr. 150, Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informatii legate de Land Rover Range Rover în Cluj-Napoca va rugam sa contactati: Raluca Sâmpalean, Marketing Autosincron Cluj-Napoca – raluca.cone@inter-auto.ro

www.autosincron.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto