10.19.2021 12:06

Noul CR-V de la Honda

Design: imbunatatiri stilistice dinamice si sofisticate

  • Rafinament amplificat datorita îmbunatatirilor stilistice

 

  • Modificarile includ o grila revizuita si faruri ce accentueaza latimea si stabilitatea

Stilul noului CR-V a fost îmbunatatit având în gând gusturile clientilor europeni.

Modificarile semnificative au fost aduse partii frontale, cu faruri redesenate ce se integreaza perfect cu noua grila. Mai mult, noua bara de protectie si insertia satinata din zona inferioara a spoilerului confera noului CR-V un aspect mai lat si sugereaza stabilitate îmbunatatita, în acelasi timp coborând centrul de gravitate vizual.

Noile faruri aerodinamice incorporeaza becuri cu halogen, lumini de zi cu leduri si faruri HID – oferind autovehiculului un aspect frontal îndraznet si optimizând în acelasi timp vizibilitatea în conditii de luminozitate redusa.

În partea posterioara, grupurile optice cu leduri au fost restilizate si ii confera lui CR-V un aspect mult mai fluid, tridimensional. Sunt disponibile si jante de aliaj 17” si 18” ce completeaza si evidentiaza dinamismul îmbunatatit al CR-V.

Obiectivul Honda de a crea un spatiu interior stilizat si functional a fost realizat prin intermediul insertiei cu efect cromat pe latimea plantei de bord si prin utilizarea materialelor de cea mai înalta calitate pentru suprafetele cheie. Plansa de bord a fost redesenata pentru a permite o vizibilitate facila si pentru a avea acces la noul ecran tactil 7” al noului sistem Honda Connect, în timp ce o cotiera culisanta (60 mm în fata si în spate) între scaunele anterioare imbunatateste versatilitatea si confortul.

CR-V 2015 dispune, de asemenea, de un sistem de rabatare a banchetei posterioare dintr-o singura miscare prin simpla actionare a unui mâner. Acest lucru transforma modelul CR-V într-un model extrem de versatil ce ramâne pe primele locuri ale segmentului SUV compact în ceea ce priveste capacitatea portbagajului, cu 1.648 litri disponibili atunci când bancheta este rabatata complet si exista o roata de rezerva de dimensiuni normale (1.669 litri cu roata de rezerva de dimensiuni reduse) sau 589 litri cu bancheta posterioara pe pozitie.

Lungimea de încarcare este de pâna la 1.570 mm, permitând portbagajului CR-V sa ofere spatiu pentru doua biciclete sau patru seturi de crose de golf.

CR-V 2015 este disponibil în noua culori. Noutatea anului 2015 este reprezentata de Golden Brown metallic, în timp ce 4 culori metalizate, trei culori perlate si o culoare nemtealizata sunt mostenite de la modelul anterior (metalizate: Twilight Blue, Urban Titanium, Alabaster Silver, Polished Metal; perlate: Passion Red, White Orchid, Crystal Black; si culoare nemetalizata: Deep Ocean Blue).

2015_CR-V 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto