10.17.2021 13:14

Noul CR-V

Tinuta de drum si manevrabilitate pentru Honda CR-V

  • Suspensia fata cu bucse noi, amortizoarele noi si geometria fuzetei în zona de prindere a bratului inferior îmbunatatesc calitatea deplasarii

 

  • Ecartament anterior si posterior marite pentru a îmbunatati stabilitatea

 

  • Directie recalibrata pentru o raspuns mai dinamic

 
Noul CR-V include îmbunatatiri ale sasiului pentru o mai buna manevrabilitate si pentru o deplasare mai rafinata. Elementele regândite – inclusiv suspensia anterioara cu bucse noi, amortizoarele noi si geometria fuzetei în zona de prindere a bratului inferior – toate acestea contribuie la oferirea unei deplasari confortabile si dinamice.

Ecartamentul anterior si posterior a fost marit cu 15 mm, unghiul de cadere este mai mare cu aproximativ o jumatate de grad pentru a îmbunatati stabilitatea. Noul propulsor, mai usor, reduce greutatea pe rotile anterioare, crescând agilitatea si manevrabilitatea în viraje, în timp ce cutia de viteze în noua trepte intensifica experienta de condus datorita unei livrari mai eficiente a cuplului.

Pentru a oferi o deplasare mult mai agila, directie este mai rapida cu 8%, reducând întârzierile de reactie ale autovehiculului atunci când vireaza printre obstacolele de pe carosabil la viteze ridicate, oferind în acelasi timp o manevrabilitate precisa si rapida la viteze reduse.

Pentru a separa pasagerii de lumea exterioara si pentru a oferi o experienta rafinata si placuta, inginerii Honda au implementat o serie de masuri NVH. Acestea includ dublarea grosimii chederelor si optimizarea sau amplificarea materialelor insonorizante de pe plansa de bord, portiere si montanti. Masurile adoptate ulterior includ etansarea partii anterioare a capotei pentru a reduce zgomotul produs de vânt. Ca urmare a adoptarii acestor masuri si nu numai, habitaclul CR-V 2015 este cu 6% mai silentios decât cel al predecesorului sau.

2015-Honda-CR-V 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto