06.24.2021 12:47

Noul autovehicul comercial Skoda

Skoda Praktik – un model cu doua locuri si compartiment mare de marfa separat de habitaclu print-un panou culisant.


Skoda Praktik, noul autovehicul comercial 

Skoda Auto isi va mari portofoliul cu noul autovehicul comercial numit Skoda Praktik, un model cu doua locuri si compartiment mare de marfa (volum 1.783 litri, lungime 1.555 mm, latime 1.016-1.429 mm, inaltime 987 mm) separat de habitaclu print-un panou culisant.


Datorita parametrilor automobilului, Skoda Praktik va fi folosita de serviciile de livrari, mici intreprinzatori, artizani si intreprinderile mici si mijlocii. Derivata din Skoda Roomster, noua Skoda Praktik ofera o tinuta de drum si confortul unui automobil normal.
Habitaclul ofera multe spatii de depozitare in portiere si zona pasagerului, incluzand un clip pentru tichete de parcare, spatiu pentru recipient de bauturi pe portiera si pe consola dintre scaune.


Echiparea de baza a modelului Skoda Praktik include ABS si sistem de asistare a franarii, patru airbaguri (sofer, pasager si doua laterale) si volan ajustabil. Echipamentele optionale includ ASR, proiectoare de ceata adaptabile, modul de control al radiolului si telefonului, kit preparare pentru sistem de navigatie, etc.


Interiorul automobililui este tapitat cu Frash Onyx (un material rezistent la uzura), iar podeaua compartimetului de marfa este alcatuita din trei parti si finisata cu material antiderapant.
In locul suprafetelor vitrate din spate acum exista tabla vopsita in culoarea caroserie, iar portiera din spate are luneta din sticla si, optional, poate fi dotata cu o plasa de securitate.


Cu o sarcina utila de 640 kg, Skoda Praktik va fi disponibila cu doua motorizari pe benzina (1.2 HTP/ 51kW si 1.4 16V/ 63 kW) si un propulsor diesel (1.4 TDI PD/ 51 kW).
Lansarea productiei si vanzarilor pentru modelului Skoda Praktik este prevazuta pentru primavara 2007.


sursa: Compexit Trading Cluj-Napoca

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto