12.01.2021 21:55

Noua tehnologie audio va avea calitate de studio prin MP3s

Tehnologia Harman Signal Doctor ICE transforma muzica moderna, in calitate apropiata de cea din studio”.

 

harman-signal-doctor-2_0

In timp ce muzica digitala a facut posibila ascultarea a mii de melodii din buzunar, oameni care cumpara sisteme scumpe pentru masina au descoperit faptul ca fisierele muzicale extrem de comprimate, pur si simplu nu au calitatea necesara pentru stereo.

La 2014 Consumer Electronics Show (CES 2014) firma de tehnologie auto Harman a pretins ca are raspunsul, ca a gasit o modalitate de a restaura fisiere muzicale, astfel incat sa le putem auzi ca artisti si ingineri de productie.

Muzica digitala vine in multe forme, de la CD-uri, care asigura reproducerea calitatii de studio, streaming mobile si radio prin satelit, care isi pot pierde pana la 90% din continutul original.

CD playerele vor disparea din masinile noi.

” Masina este in continuare locul unde asculta muzica doua treimi din oameni, dar multi nu asculta muzica in modul in care ar trebui „, spune Jeffrey Poggi, vice – presedinte al companiei de vanzari si de marketing .

Solutia Harman a venit cu numitul semnal Doctor, care functioneaza prin reconstruirea efectului stereo si restaurarea claritatii sunetelor de inalta frecventa si adancime muzicala de instrumente si voce, care sunt pierdute in compresie.

Harman sustine ca nu functioneaza orbeste ca unele sisteme , astfel incat nu exista nici o ajustare atunci cand unitatea este intrerupte, de exemplu. Acesta este intotdeauna pornit si nu necesita nici o interventie umana. Acesta este deja disponibil pe unele sisteme audio, si va fi lansat in masinile din intreaga companie.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto